Početna Rijaliti DEJAN BJEŽI IZ SRBIJE NAKON ALEKSINE IZDAJE: Oglasio se David o njegovom...

DEJAN BJEŽI IZ SRBIJE NAKON ALEKSINE IZDAJE: Oglasio se David o njegovom stanju: “A ja kad sam govorio…”

Riješili ovako da odrade sve

Aleksandra Nikolić, djevojka pobjednika “Zadruge 5” Dejana Dragojevića, uselila se 9.septembra ponovo na velelepno imanje u Šimanovcima. Od kako je ušla, nerijetko ulazi u sukobe, što zbog svojih postupaka, što zbog osude zadrugara.

Afera “dron”, uzdrmala je Bijelu kuću, za koju je Nikolićeva priznala da njen momak nema ništa sa time, a da li je to uradila da bi ga zaštitila ili je to zaista istina, ostaje nam da saznamo.

Njen odnos sa Zvezdanom Slavnićem, negdje je, takođe, razotkriven, te se može reći da su dešavanja u “Zadruzi”, uzavrela i sve tenzičnija i tenzičnija.

A kako smo uspjeli da ispratimo, Dejan i njegov rođeni brat, David Dragojević, putem svog naloga na društvenoj mreži Instagram, okačili su zajedničku fotografiju na kojoj se jasno vidi da se nalaze na aerodromu “Nikola Tesla”, uz opis:

– A ja kad sam rekao da ćemo obići cijeli svijet, smijali se…Tek smo počeli – napisao je David uz emotikon uzletanja aviona.

Da li je ovo Dejanov “bijeg” od svega ili je ipak samo turistički obilazak, ostaje nam, isto tako, da saznamo. prenosi “Novi“.

haber.ba