Početna Showbiz Prevrnuli mu automobil i išlupali volan: Pokušali da ub.ju oca Rade Manojlović!

Prevrnuli mu automobil i išlupali volan: Pokušali da ub.ju oca Rade Manojlović!

Rada Manojlović mnogo pomaže svom ocu, sagradila mu je kuću, kupila sve poljoprivredne mašine, ulaže u imanje, vodi računa o njegovom zdravlju jer nikada nije zaboravila koliko se žrtvovao za nju. On je kćerki bio najveća podrška u životu i karijeri i prije nego što je Rada došla u produkcijsku kuću Saše Popovića i počela da se takmiči u Zvezdama Granda.

Ona je tinejdžerske godine provodila pjevajući po krštenjima, svadbama, ispraćajima, a takvi nastupi uvijek su rizični budući da gosti proslava mahom nemaju poštovanja za pjevačice.

Jednom prilikom je umalo stradao i njen otac Rade.

– Moj otac je bio žrtva tokom perioda kada je radio kao moj menadžer. Nikada neću zaboraviti kada su pokušali da ga ub.ju tako što su prevrnuli automobil u kome je spavao i iščupali mu volan. Prestravila sam se, ali na svu sreću izašao je nepovrijeđen. Moj otac je izuzetno spretan i snalažljiv čovjek, a i imali smo sreće – ispričala je jednom prilikom Rada za “Svet” i opisala da je i ona bila napadnuta:

– Jednom je pijani gost sa repetiranim pištoljem upao pod šator u kom sam pjevala i uzviknuo: Sve ću da vas pobijem. I to samo zato što pjevač sa kojim sam tada radila nije znao da otpjeva neku pjesmu koju je ovaj tražio. Jedino što je tada učinilo da se osjećam zaštićenom jeste upravo što je moj tata bio sa mnom. Inače, ne stidim se što sam pjevala na takvim mjestima. Na to sam izuzetno ponosna.

ekskluziva.ba