Početna Showbiz Oni misle da su neki k…. ovdje: Ana Nikolić brutalno odgovorila Rasti...

Oni misle da su neki k…. ovdje: Ana Nikolić brutalno odgovorila Rasti na izjavu da se vjenčao sa njom pod dejstvom alkohola!

Odnos bivših supružnika Ane Nikolić i Stefana Đurića Raste ponovo je u žiži interesovanja javnosti otkako je pjevačica prozvala repera na Instagramu i napisala da će “veliki otac snositi konsekvence za sva zlodjela koja je uradio njihovoj kćerki Tari, kao i njoj, kao majci”. Danas je došlo do novih prozivki.

Rasta je danas promovisao novu pjesmu koju je posvetio srpskoj fudbalskoj reprezentaciji uoči Svjetskog prvenstva u Kataru, a pripadnike sedme sile zanimao je i njegov odnos sa bivšom suprugom Anom, kao i komentar na njene najnovije prozivke.

– Ne znam ni šta da komentarišem. Ja se nisam posvađao, ne svađam se ni sa kim. Neću da komentarišem iz roditeljske ljubavi. Ne znam da li je bila pijana, nisam radio alko-test u tom trenutku – bilo je sve što je rekao Rasta.

Tim povodom kontaktirali smo Anu, koja je najprije bivšem suprugu odgovorila stihovima pjesme “Ta spika” Mimi Mercedes.

– Oni misle da su neki k…c ovdje, a?! Oni misle da mogu protiv kobre, a?! Protiv Nikolić Ana, a?! No, no, no! Da li oni išta misle, tebra?! – odgovorila je Ana.

Takođe, kako je istakla u izjavi za Pink.rs, bivši suprug, koga zove Rista, slagao ju je da je reper.

– Ja trenutno otkrivam rep i spremam novi album, shvatila sam da me je taj Rista slagao. Sve me je slagao, pa čak i da je reper. On uopšte to nije, nego izvođač Beogradskog proljeća ’98, izvodi kancone i šansone – poručila je Ana za Pink.rs.

Podsjetimo, Ana se osvrnula na svoju Instagram objavu posvećenu Rasti.

– Ako sam napisala zlodjela, znači zlodjela! Neću ovako ništa da pričam, sve ćete saznati uskoro, da se jednom zasvagda stavi tačka na “velikog tatu”! Na gospodina “Ristu”! Više mi ga je pun k…c i sada će cijela Srbija da sazna i ko je on, i šta je on, i gdje je on, ali i šta sam ja, i tako dalje… Trenutno nemam odgovora na sva pitanja, ali smišljam šta ću uraditi da konačno jednom i zauvijek stanemo na put tom “velikom tati” i toj “mami”, koja stalno nije dobra mama, pa ćemo da vidimo ko je mama, a ko tata ove priče, jer mi je više pun k…c svega, iskreno da kažem – rekla je tada ona.

ekskluziva.ba