Početna Rijaliti OD STARE ERMINE PAŠOVIĆ NI TRAGA! Za petama Maji Marinković, ne zna...

OD STARE ERMINE PAŠOVIĆ NI TRAGA! Za petama Maji Marinković, ne zna se koja se više izoperisala, evo šta je promijenila, a tek cijena!

Po izlasku iz rijalitija mnoge učesnice sav zarađen novac ulože u sebe i svoj izgled, pa nekad toliko preteraju sa operacijama, da više ne liče na sebe.

Pravi primer za to je Maja Marinković, koja se poptuno transformisala u odnosu na prvu sezonu “Zadruge” i danas. Ona je uradila brojne operacije, a kako se spekulisalo, za sve to je izdvojila čak 30.000 evra.

Jedina koja može da je parira od cimerki kada su broj operacija i cifre za iste u pitanju, jeste Ermina Pašović.

Naime, Ermina je u “Zadrugu” ušla poptuno prirodna, bez korekcija, reklo bi se. Izgledom nije prvilačila veliku pažnju, ali je bilo poznato da je bila u vezi sa Banetom Čolakom i Gagijem Đoganijem.

Međutim, kada je izšala iz Bele kuće, Pašovićeva je rešila da promeni lični opis, i za to je odvojila ogromnu cifru novca.

Kako je bila nezadovoljna mnogim stvarima, Ermini je najveći problem bilo rošavo lice, pa je tako, nakon što je rešila problem sa aknama, otišla na lasersko uklanjenje ožiljaka. Za ovo je izdvojila od 150 do 250 evra po tretmanu, a uradila ih je, kako tvrde izvori, četiri.

Ubrzo nakon toga podvrgla se operaciji nosa, a ova intervencija kreće se od 3.000 evra. Potom je posetila hirurga kako bi podigla i kapke i za to iskeširala 900 evra, uz to poželela je i mačije oči, čija je cena 4.000 evra. Ermina je uradila i grudi i za njih je izdvojila 3.800 evra, tu su i nove jagodice od 900 evra.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ermi Ermina Pasovic (@ermi.bolan)

Pašovićeva tu nije stala, već je uvećala u usne, koje su je koštale oko 500 evra, ali korigovala i oblikovala vilicu, metodom “Jaw lan”, koja se radi hijaluronskim filerima i košta do 1.000 evra. Da bi došla do željenog izgleda, bivša zadrugarka odlazila je i na botoks tri regije, za šta je dala oko 250 evra.

Suma sumarum, kada se se uzme u obzir sve što se Ermini nije dopadalo i šta je promenila na sebe, to ju je sve koštalo 15.250 evra.

Nekadašnja rijaliti učesnica je sada veoma aktivna na Instagramu gde svakodnevno objavljuje svoje fotografije i video snimke, na kojima više nema ni traga Ermine Pašović, od pre par godina, već je sada potpuno druga osoba.

Kurir.rs