Početna Rijaliti Isplivala fotka Aleks Nikolić iz prošlosti: Starleta potpuno neprepoznatljiva, drži starijeg muškarca...

Isplivala fotka Aleks Nikolić iz prošlosti: Starleta potpuno neprepoznatljiva, drži starijeg muškarca za kravatu!

Aleksandra Nikolić trenutno je jedna od najintrigantnijih učesnica šeste sezone rijaliti programa “Zadruga”.

Oni koji su redovno pratili ranije sezone “Zadruge”, mogli su da primijete da se fizički izgled starlete drastično mijenjao iz godine u godinu.

Naime, kada se pojavila u trećoj sezoni najgledanijeg rijalitija, Aleksandra je izgledala neprepoznatljivo. Starleta je imala crnu, dugu kosu, koju je već u sljedećoj sezoni riješila da promijeni.

Nikolićeva je pred sljedeću sezonu prefarba kosu u braon i skratila na, tada popularnu, paž frizuru.

Na društvenim mrežama se pojavila fotka na kojoj fanovi Zadruge tvrde da je ona, a na kojoj je u prisnom zagrljaju sa Ratkom Dimovskim poznatim kao Zmaj od Banata i Vitom Tarotom aktivnim učesnicima rijalitija Parovi.

Inače i sama Aleksandra ranije je pričala kako je imala burnu prošlost, pa je tako spominjala da je radila kao promoterka u Bujanovcu.

– Igrala sam, kitili su me novcem, oprobala sam se i kao go-go igračica, išla sam tada od stola do stola i igrala, bodije sam kupovala po tim šopovima. Ružno sam igrala. Imala sam neke ružne poteze, spuštala sam bretelu, ubacivali su mi tu pare, nije baš bilo moralno, bila sam u nekom vešu, bodijima – ispričala je Aleksandra prošle godine u “Zadruzi”.

U petoj sezoni Aleksandra se pojavila sa dugom, plavom kosom, bujnim poprsjem, i baš takva zavela Dejana Dragojevića.

Već u šestoj sezoni, u kojoj se trenutno takmiči, Aleksandra je izvadila hjeluron iz usana, a uspjela je u toku trajanja sezone da izvadi implante iz grudi, zbog čega je prije nekoliko nedjelja napustila “Zadrugu”.

ekskluziva.ba