Početna Showbiz PROFITIRALA POSLIJE VEZE S BAKA PRASETOM: Anja Bla papreno naplaćuje usluge, evo...

PROFITIRALA POSLIJE VEZE S BAKA PRASETOM: Anja Bla papreno naplaćuje usluge, evo koliko traži para za jednu objavu! Pašće vam vilice

Anja Blagojević, poznatija kao Anja Bla, već nekoliko godina bavi se fitnesom i influenserka je, ali ni približno nije bila poznata i popularna dok nije počela da se zabavlja s Bogdanom Ilićem, poznatijim kao Baka Prase.

Koliko Baka Prase gubi para dnevno zbog toga što mu je Željko Mitrović ugasio Jutjub kanal?

Njihova veza privlačila je pažnju korisnika na društvenim mrežama, pa je tako Anja dobila mnogo pratilaca i postala zvezda na Tiktoku i Instagramu. Posebno joj je podigla cenu lažna porno-afera, kad se pojavio snimak seksa, za čije aktere se tvrdilo da su Baka i Anja. Oni su tad vešto ćutali dva dana dok ceo region nije saznao za to, pa su oni tada izjavili da im je skandal namešten i sve demantovali.

Ubrzo nakon toga su raskinuli i Anja je nastavila da se bavi influenserskim poslom i to, moglo bi se reći, vrlo uspešno. Prema rečima našeg sagovornika koji je pre nekoliko dana kontaktirao s bivšom devojkom Baka Praseta, ona sad papreno naplaćuje usluge. Skoro svaki dan reklamira razne sponzore, firme i pojedince na svojim profilima, ali nije svako spreman da plati toliki iznos.

– Poslao sam joj poruku i pitao je koliko bi koštalo da objavi moju reklamu na storiju na Instagramu. Odgovorila mi je da je cena 3.500 evra. To znači da bi objava stajala samo 24 sata, a to je preskupo, pa sam odustao. Jeste da ona ima preko 700.000 pratilaca i da bi reklama imala nekog efekta, ali što je previše, previše je – rekao je rezignirano naš izvor.

Anja je rođena 20. februara 2000. u Bosni I Hercegovini, završila je srednju ekonomsku školu u Doboju. Pored Instagrama, i na Tiktoku je vrlo popularna i prati je više od 300.000 ljudi.

Kurir.rs