Početna Rijaliti DEČKO JE ČEKA NAPOLJU, A ONA SE U RIJALITIJU LJUBI SA DRUGIM!...

DEČKO JE ČEKA NAPOLJU, A ONA SE U RIJALITIJU LJUBI SA DRUGIM! Zadrugarka pričala da će biti vijerna, a sad se osramotila za sve pare

Zadrugarka Sanja Grujić prevarila je dečka koji je čekao napolju i to sa Markom Stefanovićem.

Marko Stefanović i Sanja Grujić su ozvaničili vezu, nakon više od 20 dana muvanja. Oni su i tokom prisnog odnosa bili jako bliski i svaki dan po ceo dan provodili zajedno, a istim tempom su i sad nastavili.

Sanja se dugo pravdala, tvrdeći da prema Marku nema ljubavne emocije, te da nju napolju čeka dečko, kom želi da ostane verna. Međutim, svi zadrugari su primetili kakve varnice postoje između Grujićeve i Stefanovića, pa im nisu poverovali.

Podsetimo, Sanja je zvanično prevarila svog dečka, kog je upoznala neposredno pred ulazak u “Zadrugu 6”, što je pričala za medije.

– Imam dečka, ove godine ulazim kao zauzeta devojka. Nije nešto ozbiljan veza, ali mi je lepo i prija mi, tako da u Zadruzi se neću zaljubiti, biće verna. On je biznismen, pa ne bih mnogo da komentarišem, jer nije iz ovog sveta, a ne želi ni da bude – rekla je Sanja samo nekoliko dana pred ulazak u Zadrugu 6.

Kurir.rs/M.M.