Početna Rijaliti Maja Marinković otkrila sa koliko muškaraca je bila: Samo njih 10 su...

Maja Marinković otkrila sa koliko muškaraca je bila: Samo njih 10 su iz rijalitija!

Najkontroverznija zadrugarka Maja Marinković pričala je o vrelim temama s trenutnim partnerom Bilalom Brajlovićem, te je, dok se s njim valjala na krevetu, progovorila o broju muškaraca koje je imala, što većini žena inače predstavlja tabu.

Naime, Maja je poznata po tome što svoj ljubavni život nudi na tacni, ali tvrdi da je sa svojih 26 godina promijenila svega 12 frajera, iako je samo iz rijalitija javnosti poznato njih 10.

– Malo manje bivših – prokomentarisao je Bilal kada mu je Maja otkrila svoj se.sualni rekord.

– Lako je biti pošten kad te niko neće – pravdala se Marinkovićeva, opisujući s koliko njih je do sada spavala.

– To je izgovor nepoštenih – nastavio je Brajlović da morališe.

Bez obzira na to, uspio je da izvuče brojku od Maje, koja je priznala samo dvojicu više od onoga što je već poznato javnosti.

– Je l’ između 10 i 15 – pitao je Bilal.

– Malo manje – rekla je Maja.

– 12 – zaključio je Brajlović.

– Ne želim da komentarišem. Mislim da je tako nešto, ali skoro sam imala situaciju da je bilo ovako, baš skoro… Šta ćeš, ja to volim, ne mogu bez k..ca, ne gledaj me tako – branila se Marinkovićeva, dok ju je dečko napao:

– Ti si nimfomanka!

Maja je tada u pomoć pozvala Jelenu Golubović da im raščivija tačno značenje riječi i procijeni da li je ona nimfomaka jer ne može bez se.sa i muškog polnog organa.

– Jelena, ti si medijatorka, šta znači riječ nimfomanija – pitala je Maja, a Golubovićka je jedva dočekala da im sve pojasni.

– Kad žena ne može bez p..isa i ekstremno je vatrena. Nimfomanke ne mogu bez k…a, a frigidne ne mogu da dožive org.zam. Nimfomanka nije uvreda, frigidna jeste – zaključila je Jelena.

ekskluziva.ba