Početna Rijaliti Mrzim iz dna duše tog alkoholičara i n.rkomana što sije djecu: Marija...

Mrzim iz dna duše tog alkoholičara i n.rkomana što sije djecu: Marija Kulić nikad surovije udarila na Zolu, ovo je bio okidač

Lazar Čolić Zola i Kristina Ina Rajzinger prolaze kroz stresan period u “Zadruzi”, budući da zadrugarka sumnja da je zatrudnila nakon nezaštićenog s.ksualnog odnosa.

Kristina je sinoć radila test za rano utvrđivanje trudnoće, koji je bio negativan, a zbog sigurnosti će biti ponovljen. Sve to je prokomentarisala njegova nesuđena tašta Marija Kulić.

Marija ne krije da je zgrožena Zolinim ponašanjem.

– Ja bih i Ivana Marinkovića i Zolu, pošto prave djecu tek tako, poslala na kastraciju! Zakon da se uvede – jednom si pogriješio, drugi put napravio istu grešku, nema više – počinje priču Marija.

Kulićka kaže da ju je pogodila potresna ispovijest Kristine Ine, koja je objelodanila detalje stravične saobraćajke u kojoj je ostala bez oca.

– Meni je juče bilo žao one djevojčice Ine. Ona ima 18 godina, ali ne smatram da ona nije zrela. Ipak, djevojka je prošla takav jedan period dvije godine unazad, zbog nesreće kojoj je prisustvovala, kada je izgubila oca. To je psihički uticalo na nju, kaže da i dalje ima grižu savjesti! Ona misli da je ona maltene kriva za smrt oca, a nije, bila je samo dijete, otkud zna da li joj je otac bio umoran, pa nije trebalo da vozi ili… Mnogo je teško da se sa tim nosiš cijelog života. Utučena je, povučena, pogubljena je. Ne zna da li je pošla ili došla, da li joj se sviđa Zola, ni što je spavala sa njim… Bila žurka, dijete možda popilo… – rekla je Marija.

– Zola sije, pravi djecu svima. Miljana je zbog njega tri puta ostala trudna! Znao je, pričalo mu se da ne smije Miljana zbog terapije koju je pila da ostane u drugom stanju… Boljela ga je ona stvar! Gleda sebe u momentu da zadovolji, takav je, sebičan, nikada nije mislio na druge – kaže Marija, kojoj nije jasno zbog čega se Zola iščuđuje zbog potencijalne trudnoće, kada je i sam priznao da je ejakulirao tokom odnosa, a nije koristio zaštitu.

– Naravno da je vrlo izvjesno da će u tom slučaju djevojka ostati trudna, pogotovo je to moguće kod mladih djevojaka. Nije morao ni da završi, moglo je da ostane malo sp.rme u kanalu, da to izađe već na početku odnosa i da oplodi djevojku. Šta je tu čudno, bre?! Kakvi su to nezaštićeni odnosi?! Ova djevojka nije za to da rađa sada, mlada je, ali i istraumirana, treba da priča sa psihologom, da prevaziđe neke stvari.

Marija ne vjeruje u Zolina obećanja da će biti uz Kristinu Inu kakav god ishod ove priče bio.

– Ma, kakvi! Ma, ni slučajno! Pa, to bi bilo isto kao i Ivan Marinković. Eto, on napada Ivana, a isti je takav. Onda nemaš pravo glasa! To su samo priče zarad naroda, zna da je na televiziji, da se sve snima. Zola pravi priču, namjerno je sv.šio u nju, kao ranije u Miljanu, da bi imao priču o trudnoći, da bi se o tome polemisalo. Sve radi da bi bio tema broj jedan. Da ti iskoristiš nečiji život, hej?! Život može da joj upropasti zarad svog plasmana u rijalitiju?! To samo može monstrum da uradi, zato ga mrzim iz dna duše! Znam da je kvaran kao kvaran zub – kaže Marija i zaključuje:

– Da sam primijetila bilo kada da je Miljanu volio… Pa ja nisam majka monstrum da je od sreće tjeram na drugu stranu, a znam da voli njega. Jednostavno, nema budućnosti sa njim. Nema emisije ljetos u koju nije došao nadr.giran. Da li Miljani i njenom djetetu treba muška figura koja je n.rkoman, alkoholičar, neradnik?!

Izvor: Pink.rs