Početna Rijaliti Dejan pokušao da uđe u Zadrugu: Dragojević htio da dođe do Aleksandre,...

Dejan pokušao da uđe u Zadrugu: Dragojević htio da dođe do Aleksandre, pa se oglasio i objasnio o čemu se radi! (Video)

Pobjednik “Zadruge 6”, Dejan Dragojević krenuo je put Šimanovaca kako bi pokušao da dopre do svoje djevojke Aleksandre Nikolić, ali do toga nije došlo. Video možete vidjeti ovdje.

Aleks i Dejan danas bi proslavili devet mjeseci veze, ali do slavlja neće doći jer je Nikolićeva u “Zadruzi 6”, a Dragojeviću nije odobren ulazak.

On je objavio danas video u kom je pokazao sve poklone koje je pripremio za Aleksandru, a potom i otkrio da ide u Šimanovce kako bi joj predao sve ili bar pokušao da ubijedi produkciju da joj oni to daju.

Posebnu pažnju privukle su lutke s njegovim likom kojima je htio da je iznenadi i da ona ima osjećaj kao da je on pored nje.

Međutim, kada je došao na kapije Pinkovog kompleksa u Šimanovcima nisu mu dozvolili da uđe, ali ni da preda poklone zbog čega se on ponovo obratio svojim pratiocima:

– Samo da vas obavijestim da ne pratite kakva će Aleksandrina reakcija biti jer joj nije dozvoljeno da prima pakete. Ja se vraćam i dobio sam bezbroj poruka s pitanjima šta je s poklonima, ali njoj ovog mjeseca nije dozvoljeno da prima pakete, prošlog je bilo, a možda će nekog sljedećeg moći- kazao je Dejan između ostalog.

ekskluziva.ba