Početna Rijaliti “POLJUBIT ĆU SVEKRVU BILJU U RUKU, IZVINIT ĆU SE ZA SVE!” –...

“POLJUBIT ĆU SVEKRVU BILJU U RUKU, IZVINIT ĆU SE ZA SVE!” – Dalilino sramno priznanje – Stalno mislim na Dejana!

Obrnula ploču.

Dalila i Dejan Dragojević su i dalje u braku pred zakonom, a starleta je šokirala nedavnom izjavom da ne planira uskoro da okonča brak, te da neće vratiti svoje djevojačko prezime Mujić.

– Neću se razvesti, možda ćemo se tužiti godinama! I prezime ću promijeniti ako ja to odlučim, a ne Dejan. On se ne pita ništa, ni za prezime, ni za razvod – šokirala je svojom izjavom Dalila.

– Mislim svaki dan na Dejana, ne mogu da spavam, razmišljam da ga posjetim u Veterniku… Poljubit ću svekrvu Biljanu u ruku, izvinit ću se za sve. Treba da me prihvati jer mislim da sam ja najbolja snajka koju je ikad imala – bez srama je rekla za Informer Dalila koja je svog supruga svojevremeno i tukla i ponižavala u rijalitiju.

– Dejan se sve folira! Biljana se tu ne pita ništa, mora da igra sada kako Dejan svira jer se plaši da ne ode opet od nje, kao što je nekada otišao zbog ljubavi prema meni. On je tada napustio porodicu jer me oni nisu prihvatali… Ja nisam kriva što nije znao da upravlja svojim životom, kao što ni sada ne zna – rekla je Dragojevićka koja o Filipu Caru, sa kojim je prevarila supruga, ne želi da govori.

– Mogu da pričam samo o Dejanu, s kojim sam bila pet godina u braku, a što se tiče dotičnog gospodina, neću se baviti njime nikad više, to mi “ne dozvoljava” moj novi posao. Postajem voditeljka na TV Hajp i veoma se radujem, imat ću svoju emisiju, trudit ću se da bude najgledanija – rekla je ona.

Dejan je pak istakao da Dalilinu ponudu za pomirenje ne prihvata, te da će se razvesti po svaku cijenu od neverne supruge.

– Dalila me ne zanima uopšte! Naravno da hoću da se razvedem, ona neka radi šta hoće, sud će odlučiti! Bio sam u pisarnici suda, fali još samo jedan papir da se sve završi. Ovo radim jer moja djevojka Aleks zaslužuje da sve bude čisto kad izađe iz rijalitija – rekao je on za gore pomenuti list.

haber.ba