Početna Showbiz Bruji Titel da je Mirko pilićar: Božinovska više ne izdržava Šijana, on...

Bruji Titel da je Mirko pilićar: Božinovska više ne izdržava Šijana, on radi kod tasta i razvozi piliće!

Goca Božinovska više nema brigu oko Mirka Šijana jer on sad radi kod tašte Danijele i tasta Bogdana Rodića. Pjevačica više neće izdržavati sina, što je godinama činila. Prema saznanjima Kurira, Gocin nasljednik počeo je da radi u porodičnoj firmi njegove žene Bojane Šijan i najčešće razvozi živinu. Sada funkcioniše na relaciji Titel-Surčin.

– Mirko nikada nije imao stalan posao. Uvijek su to bile neke kombinacije, a i mama je uvijek bila uz njega. Život mu se promijenio otkako je počeo vezu s Bojanom, a dodatno kad su dobili sina i vjenčali se. Njegova žena je iz vrijedne porodice i otkako zna za sebe, uvijek je sa sestrama Bogdanom i Natašom radila, em na pijaci, em u kući. Zaista ne znam kakve su uslove ugovorili, ali Mirko je prezadovoljan i završava sve što treba oko farme. Skladna su porodica, a zet je Rodićima i te kako dobrodošao u firmi – priča sagovornik Kurira blizak Rodićima.

S druge strane, Goca je oduvijek željela da se Mirko zaposli kako bi imao redovna primanja. Inače, ona već duže vrijeme svojevoljno ne radi kao ranije jer se posvetila porodici.

– Sinu je finansijski pomagala, ali sad, kad nema toliko posla, više nije tako. Sve se promijenilo od korone, a zadesila ju je i tragedija jer joj je umrla majka i od tada se povukla. Posvetila se porodici i čuvanju unuka Zorana. Mirko je sad glava kuće i ozbiljno je shvatio da mora da radi. Sa taštom i tastom se odlično slaže i vrijedno doprinosi porodičnom biznisu, ipak, to će jednog dana da preuzmu i njegova djeca.

– Ne pada mu ništa teško. Kombijem razvozi meso do pijaca na kojima Rodići imaju tezge i učestvuje u svim neophodnim poslovima. Nekad i po cijeli dan provede na terenu. Bojana je trudna i čuva dijete, pa ne radi više kao prije, ali je Mirko zato preuzeo dio njenih obaveza – završava naš izvor.

– Uvijek sam za pošten posao. To je moja porodica i naravno da ću uvijek pomagati, ali zvanično nisam zaposlen u firmi moje supruge i njenih roditelja. Nisam se razumio u piletinu, tek kad sam krenuo da se zabavljam s Bojanom, počeo sam da je jedem i sad mogu tačno da provalim kada je domaća prava piletina, a kada je kupovna u pitanju. Onima koji javljaju takve priče mogu da poručim da ne brinu jer, hvala bogu, imamo svega. Moj tast i tašta su toliko vrijedni i radni da je to nevjerovatno. Ja takve ljude, vjerujte mi, nisam upoznao u svom životu. Ništa im nije teško, a naravno, šta god treba, tu sam – poručio je Mirko za Kurir.

ekskluziva.ba