Početna Rijaliti Bebica skovao pakleni plan? Kulići ubijeđeni da je on zet iz snova,...

Bebica skovao pakleni plan? Kulići ubijeđeni da je on zet iz snova, a ima pravu djevojku iz Požarevca s kojom će Miljani uraditi ovo

Nenad Macanović Bebica osmislio pakleni plan sa svojom djevojkom kako da pokupi sav novac od Miljane Kulić koji je ugovorila s produkcijom prije ulaska u “Zadrugu 6”.

Vjerenik starlete iz Niša u kog njena porodica ima neizmjerno povjerenje i jedino njega računa za budućeg zeta zapravo je sve, samo ne ono za šta ga oni smatraju.

Naime, on je s Miljanom samo zbog novca i osmislio je na koji način će sve da pokupi za sebe. On, pored Marijine i Sinišine kćerke, navodno ima i stalnu djevojku, 20-godišnjakinju iz Požarevca, koju voli i koja je zajedno s njim u paklenom planu protiv njegove djevojke iz koristi.

– Bebica nikada nije volio Miksi, nije osjećao čak ni prijateljsku ljubav. Ona je za njega sprdnja i tema za ismijavanje kada je s prijateljima. Svi su bili u čudu šta on traži s njom, dok im nije objasnio da je u pitanju šarena laža za opstanak u javnom svijetu, ali i priliv novac za egzistenciju. On nema empatiju ni prema svojoj djeci, a kamoli prema njoj. Muze je za pare jer on dinara nema. Miksi sve finansira kada su njih dvoje u pitanju. I zajednički stan i sve što se tiče života. Ona je njega ovlastila da sve pare koje ima idu na njegov račun jer mu slijepo vjeruje. Miksi misli da će te pare da odu za izgradnju njihove zajedničke kuće, ne sluteći kakav on ima plan za nju – počinje izvor blizak učesniku “Zadruge” koji je i postao poznat zbog veze sa starletom iz Niša, pa nastavlja da otkriva detalje paklenog plana:

– Miljana je tako i prilikom potpisivanja novog ugovora za “Zadrugu 6” dala njegov račun, a ne svoj. Mislila je da je sigurnije nego da novac bude kod Marije jer joj je ona već nekoliko puta uzimala sav novac za sebe: “Ja samo njemu vjerujem jer me on voli. Nikad me ne bi izdao. To je čovjek za koga bih ja ruku u vatru stavila. On nije kao Zola, on je od boga dar”, govorila je Miljana u našem društvu. I ne sluti, jadna, da gaji zmiju u njedrima i da on trpi sve samo zbog para i slave. Na konto nje je napravio rijaliti ime i samo zbog nje egzistira. Kad nije s njom, on ne postoji. Već joj je pokupio silne pare, da nije bilo njene operacije u Istanbulu, nikad ne bi vidio tu svjetsku metropolu.

Naš sagovornik blizak Nenadu otkrio nam je i šok-plan ovog momka:

– Kako je Miksi dala njegov račun za uplatu honorara, nije ni svjesna šta joj se sprema. Bebica čeka da pare budu uplaćene, pa će da je šutne i nastavi život sa sadašnjom djevojkom, koja je po struci kozmetičarka: “Debela svinja misli da ja nju volim, da mi se dopada. Kome Miljana, sprdnja Srbije, može da se dopada?! Cijela njena porodica je nenormalna. Moram da joj uzmem pare, pa da je šutnem zauvijek. Ona je najgadnija žena s kojom sam bio”, rekao je Bebica jednom u pripitom stanju.

Oni će da troše i baškare se s parama Miljane Kulić. Ona nije ni svjesna kakav joj se pakao sprema i da će ostati bez dinara. Ta kozmetičarka je već isplanirala da otvori salon od tih para. Bebica joj je sve to obećao. Ona je iste fele kao on.

Izvor: Republika.rs