Početna Rijaliti Bebica oprašuje Mariju, javna tajna je da joj se i Zola svidio:...

Bebica oprašuje Mariju, javna tajna je da joj se i Zola svidio: Filip Car optužuje Mariju da je u vezi s Miljaninim dečkom!

Bivši zadrugar Filip Car prokomentarisao je dešavanja na relaciji Miljana Kulić, Nenad Macanović Bebica i Lazar Čolić Zola, nakon čega se oglasila i Marija Kulić, koja je žestoko potkačila Cara.

Marija je istakla da Filipa žene varaju, a da dozvoljava sebi da nešto priča o Bebici.

On je sad Mariji žestoko uzvratio šokantnim tvrdnjama o njenom navodnom bliskom odnosu s Bebicom, pa progovorio i o navodnim prijetnjama i tome kako su ga Kućke, kako on tvrdi, prevarile za novac, tačnije pozajmicu.

– Ta baba je smiješna. Njene priče su mi jače i od Kristijanovih i od Hans Kristijanovih… Je l’ ta žena vidi šta je uradila od rođenog djeteta? Unovčila je bolest svog djeteta da bi stvorila sopstvenu egzistenciju, do juče su joj se djetetu borili za život, a već danas joj jašu kćerku kako stignu… Da je nije onako jadnu gurnula u šoubiznis još bi poljski WC imali… Nikome ja nisam prijetio, neka slobodno izbaci snimke i poruke gdje ja to prijetim!

– Pa nisu oni ni prvi ni zadnji koje sam za male pare kupio da mi odj..u iz života. Miljana je plakala da su joj kamatari za vratom, da platim njen račun i da joj dam 700 eura da ode djetetu. A Marija je sudjelovala u prevari i rekla mi na telefon: ”Daj joj, ja ću ti dati! Nisam nikad bio materijalista, ja za to neću pristati, oni se neće obogatiti, ja to ne bih nikad spomenuo da Miljana prva nije i lani i ove godine! – poručio je Car i dodao:

– Mariji neko opasno drma kavez, pa se Pamela Kulić Anderson mnogo uz..bala… Znate šta je najveći problem? Ona je u tajnoj vezi sa Bebicom… Bebica je oprašuje u slobodno vrijeme. Kad god nema Miljane, on se na ovu pačavru popne. I onda ne znaju šta rade. Mariji se i Zola svidio. To je javna tajna. Najveće kontroverze, prevare, blud nemoral nečast u Srbiji i Nišu dolazi od te porodice, a začetnik svega je gospođa Kulić – kaže Filip i dodaje:

– Baba je ozbiljno satonizovana! Ma oni su totalno ispričana priča, svi zajedno izblijedili su, zato se i kače na mene, samo preko mene sve te budaletine iz rijalitija mogu biti zanimljive. Da li ste primijetili da ja nikad prvi nisam nikoga spomenuo, oni svi prvi žvale o meni, a ja ih čak ni ne oderem jako ono tek toliko jel kad bi rekao sve kako je i sta sve znam o tim ljudima koji mene provlače ne bi se vise mogli zabavljati očekujem što prije Marijin ulazak i s.ks sa Bebicom javno, vrijeme je da učine nešto konkretno, dosta nam je njihovih prozirnih priča… Konkretno, gospođo Ku.vić, konkretno – završava Car.

ekskluziva.ba