Početna Showbiz Prestani da ih prozivaš, nećeš se dobro provesti! Karleuši prijete lovci i...

Prestani da ih prozivaš, nećeš se dobro provesti! Karleuši prijete lovci i fanovi Vuka i Bikovića: Evo šta će sad JK da preduzme!

Jelena Karleuša poznata je kao osoba koja nema dlake na jeziku, a prethodnu nedjelju obilježio je njen medijski sukob s Lovačkim savezom Srbije i javni apel koji je uputila svim građanima Srbije kako bi se zaustavilo, kako je ona napisala, ludačko ub.janje divljih životinja Srbije.

Pjevačica je posebno burno reagovala na saopštenje LSS, u kom su oni osudili, kako oni tvrde, Karleušinu sramnu kampanju protiv Vuka Kostića, ali i prema 85.000 lovaca u Srbiji, kada je ona na svom Instagram profilu objavila glumčevu sliku na kojoj on drži ub.jenu životinju.

Iako je svojim hrabrim stavom i riječima na svoju stranu zadobila brojne građana Srbije, kao javna ličnost s najvećim brojem pratilaca u regionu, bilo je i onih koji su joj žestoko zamjerili na njenim riječima i javnim etiketiranjem onih koji se zalažu i afirmišu lov, među kojima su i Kostić, ali i njegove kolege Miloš Biković, Branislav Tomašević, ali i Sloboda Mićalović, koja je ispod Vukove fotografije u pauzi tokom lova u komentarima ostavila emotikone sa srcima.

Kako saznajemo od izvora bliskog pjevačici, nakon njenog apela i oglašavanja na Instagramu o ovom pitanju, JK se našla na udaru pojedinih radikalnih fanova lovačkog sporta i navedenih glumaca, koji su joj putem društvenih mreža i poruka uputili uvrede i prijetnje zbog njenih stavova!

– Jelena uvijek misli srcem, a ne glavom i ne razmišlja o posljedicama onoga što napiše na Instagramu. Ona je poznata kao neko ko se godinama bori za prava životinja i jako je boli kada vidi slike lovaca sa svojim plijenom. Jelena smatra da to nije normalno i morala je da reaguje kada je vidjela Kostićevu sliku na kojoj drži ub.jenu životinju. Jasno i glasno je iznijela svoj stav o tome. Za svoje riječi dobila je ogromnu podršku, i to ne samo svojih fanova već i građana, koji se slažu da nije normalno kada se neko hvali svojim lovačkim trofejima – započinje priču naš izvor, pa otkriva gdje je nastao najveći problem.

– Kada je Lovački savez Srbije izdao svoje saopštenje, u kome su, umjesto iznošenja argumenata, najviše vrijeđali Jelenu i doveli u pitanje njen rad i karijeru koja traje preko 20 godina i kada im je ona u svom stilu odgovorila, pritom šerujući slike Vuka Kostića, Miloša Bikovića, Branislava Tomaševića, ali i Slobode Mićalović, njihove pristalice su počele otvoreno da joj prijete da prestane da ih javno proziva i da se ne petlja u ono što joj nije posao, jer se “neće dobro provesti”. Bilo je tu svakakvih ružnih riječi, vrijeđanja, zastrašivanja.

Jelena se, naravno, na to nije obazirala, niti se uplašila. Ona čak nije htjela ni da im daje na važnosti i da na Instagramu pokaže šta su joj pisali. Sve što je imala da kaže na tu temu, rekla je u svom pismu – a to je da su oni lovačka “armija” od 85.000 ub.ca, dok ona iza sebe ima milione dobrih ljudi koji je prate i podržavaju. Njihove prijetnje ne samo da je nisu pokolebale već će se sada još više zalagati za prava životinja, a jedan od prvih koraka će joj biti da dođe do nadležnih institucija koje su zadužene za pitanje lova kako bi se ova aktivnost nekako zabranila u našoj zemlji – završava naš izvor.

Karleuša poslala ženama snažnu poruku! Jelena progovorila o nasilju, pa poručila: Kriv je samo onaj ko vas zlostavlja!

ekskluziva.ba