Početna Vijesti Preminuo učenik četvrtog razreda Mašinske škole, prijtelji se opraštaju od njega: Ne...

Preminuo učenik četvrtog razreda Mašinske škole, prijtelji se opraštaju od njega: Ne boli smrt – bole suze, bole uspomene, boli praznina…

Učenici i zaposlenici JU Mašinske škole u Prijedoru utučeni su nakon vijesti da je učenik IV-3 razreda škole Andrej Lukač preminuo i da ga više neće sresti u školskom hodniku.

– Nažalost, naš dragi učenik IV-3 razreda Andrej Lukač više nije sa nama i neće radosno kročiti hodnicima naše škole. Napustio nas je 28. oktobra. Otišao je prerano.

Pamtit ćemo ga se kao veselog, vedrog, prepunog energije, veoma hrabrog, nekoga ko se bori za pravdu u svom odjeljenju i uz koga odjeljenje posebno diše. Nekog ko zna da se proveseli, ko voli život…

Kada nam odlazi neko drag, ne boli smrt, već boli sve ono što slijedi poslije. Boli praznina koja nikada neće biti popunjena. Bole suze, bole uspomene, bole šutanja. Boli što znamo da nikada više nećemo biti zajedno, što ih nećemo više vidjeti. Boli prekinuta mladost… – napisano je u zajedničkoj poruci oproštaja učenika i zaposlenih u JU Mašinskoj školi Prijedor.

Press.ba