Početna Showbiz Bojana Stamenov smršala 80 kg: Pjevačicu muka natjerala na dijetu, a sad...

Bojana Stamenov smršala 80 kg: Pjevačicu muka natjerala na dijetu, a sad u strukiranoj večernjoj haljini izgleda fantastično

Pjevačica Bojana Stamenov uspjela je da posebnim režimom ishrane i vježbama smrša 80 kilograma i to za godinu dana.

Bojana je prvobitno razmišljala da ode na intervenciju smanjivanja želuca za šta je i počela pripremu. Budući da je za operaciju morala da sredi šećer i smrša promijenila je ishranu i počela da vježba, a već poslije četiri mjeseca kilogrami su počeli da se tome. Za kratak period skinula je 30 kilograma i shvatila da je smanjivanje želuca gubljenje vremena i vrlo rizična stvar.

Dijeta Bojane Stamenov sastojala se iz piletine, jaja, ribe, salate, voća sve po unaprijed utvrđenom režimu, istovremeno aktivno je trenirala i razgovarala sa trenerom na temu da li je u toku da na imala stres. Sve to zajedno pomoglo joj je da skine 70 kilograma čime se ona pohvalila pojavivši se na jednom javnom događaju.

Gotovo da su svi zanijemili kada su je vidjeli, a nešto slično dogodilo se na koncertu “Indexa” gdje je blistala u strukiranoj ciklama haljini.

Svi su bili oduševljeni Bojaninim izborom garderobe, a prevashodno njenim izgledom i činjenicom da je od prošlog puta bar još 10 kilograma smršala, što je ukupno 80 kilograma.

– Moje zdravstveno stanje je bilo katastrofa! U junu 2020. šećer mi je skočio skoro na 30. Tada sam primijetila da ne vidim dobro. Sve do tada sam bila zdrava debelica, na granici insulinske rezistencije, ali bez problema. Nažalost, gojaznost je učinila svoje, otkrila je jednom prilikom pjevačica.

Izvor: Kurir