Početna Rijaliti Poslije toliko godina konačno priznao šta je: Brendon otkrio da li je...

Poslije toliko godina konačno priznao šta je: Brendon otkrio da li je gej muškarac

Branislav Radonić Brendon i Marko Smiljić dobili su podršku od gledalaca rijalitija.

Naime, mnogi sumnjaju da su Marko i Branislav zaljubljeni jedan u drugog zbog toga što se neko vrijeme nisu razdvajali.

Smiljiću je počelo da smeta što ga prozivaju da je gej, pa se odvojio od Brendona, a sada su dobili mafine i balone sa natpisom “Gej je okej”.

Brendon se jedino usprotivio i objasnio da je on “non-binary fluid”, što znači da se ne osjeća kao bilo koji pol i nije određen po pitanju toga da li mu se sviđaju muškarci ili žene.

“Ali ja nisam gej, ja sam fluid. Nisam u fazonu gej veza, imam mačku koju volim. Hvala za mafine, neka se posluži ko želi. Sačuvajte slike, šta znam. Ja sam fluid i volim moju mačku. Pozdrav svima koji su gej, nemam ništa protiv”, smijao se Radonić.

Podsjetimo, Brendon je pažnju publike privukao kao ekscentričan mladić koji je spreman na sve samo kako bi skrenuo pažnju medija i publike na sebe. Rođen je 16. juna 1986. godine u Zrenjaninu. Živi i radi u Beogradu.

Jedan je od rijetkih muškaraca u Srbiji koji je otvoreno govori o tome da je za razne vrste estetskih zahvata kako bi muškarci izgledali ljepše. Tako je on na primjer ugradio silikone u usne, zlatne niti u lice, a uradio je i jagodice.

Izvor: Espreso