Početna Izdvajamo Nekadašnja Miss Balkana proslavila svoj, ali i rođendan butika “Mademoiselle”: TV lica...

Nekadašnja Miss Balkana proslavila svoj, ali i rođendan butika “Mademoiselle”: TV lica je podržala, a uposlenice priredile iznenađenje

U petak je, u Merkuru na Otoci, sarajevski butik “Mademoiselle” proslavio još jedan rođendan, kao i njegova vlasnica nekadašnja Miss Balkana Elma Cviko, koja poslije udaje nosi prezime Trnka.

Iza Elme, koja je jedna od rijetkih misica koja je ostavila traga i koje se ljudi sjećaju, stoji mukotrpan rad koji se, kako nam je istakla, na kraju isplatio. Ono što se primjetilo na prvu su zadovoljne uposlenice koje su joj pripremile iznenađenje u vidu duplog slavlja jer je jučer pored rođendana butika, bio i njen rođendan. Zbog toga su Elmu sačekale dvije torte – jedna za butik, a druga za Elmu.

U ovom popularnom butuku su se povodom ovog duplog rođendanskog slavlja okupili poslovni prijatelji, saradnici, vjerni kupci, ali i TV lica sa kojima “Mademoiselle” njeguje uspješnu saradnju.

Među prvima su se pojavile Tanja S. Đurović sa Nove TV i Merima Prguda sa TRT Balkans. Kasnije su se prisutnima pridružile i Mirza Vranj, kao i Minela Jašar Opardija koja godinama nosi odjeću iz ovog butika u emisijama N1 televizije na kojoj radi.

Butik “Mademoiselle” postoji već pet godina, a kako je vrijeme odmicalo, oni su se širili i težili boljim uslovima rada, pa su mijenjao radni ambijent što je doprinijelo kvalitetnijem načinu poslovanja, što je rezultiralo uvećanju broja zaposlenih.

“Mademoissele” nudi žensku i mušku kolekciju, pa su među prisutnima jučer bili brojni pripadnici jačeg spola.

Ženska odjeća koju kod njih možete naći namenjena je ženama koje su sigurne u sebe, svjesne svojih kvaliteta, koje svoju ženstvenost ne kriju, već u njoj uživaju! Svi njihovi modeli doprinose samopouzdanju i prefinjenom izgledu jedne žene, a uz to su i udobni.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Senzacija.ba (@senzacija.ba_official)