Početna Vijesti Mladić (22) tražio posao na pumpi, snimali ga pa ismijali: Momak u...

Mladić (22) tražio posao na pumpi, snimali ga pa ismijali: Momak u očaju digao ruku na sebe, cijeli region tuguje!

Mladić M.D. (22) iz Laktaša ubio se nakon što se na društvenim mrežama masovno dijelio video snimak na kom traži posao na jednoj pumpi.

– Stop nasilju nad radnicima, a ovima koji su zbog snimka poslali u smrt mladog čovjeka mogu poručiti, njegova smrt je vama na duši – napisano je na Fejsbuk profilu grupe „Crna lista poslodavaca RS“.

 

Oni su objavili status koji se širi društvenim mreža.

– Jedan vrijedni dečak je samo tražio posao, ali nije imao sreću na tom putu (zbog video snimka koji se dijelio na mrežama, izvršio je samoub.stvo), pa je odlučio da ide na neko drugo, neko bolje mjesto, gdje ima ljudi… Nadam se, da će na tom putu dobiti svoja krila i da će odletjeti u raj, da mu se povrijeđena dječja duša smiri… M. D. je danas zauvijek otišao, a samo je tražio posao… Zadnje što je rekao je: “Ne mogu ja ovo izdržati”. Mirno spavaj dobri dječače, neka te anđeli čuvaju – navodi se u tom Fejsbuk statusu.

Sudeći po komentarima koji ljudi ostavljaju, mladić je na jednoj benzinskoj pumpi tražio posao gdje je ismijan. Korisnici mreža pišu da znaju koja pumpa je u pitanju i da su prepoznali osobu koja sa mladićem razgovara.

“Ja ovog momka znam godinama. Divno dijete bio. Ružno i žalosno i na dušu svakom od tih”, “Velika tuga za porodicu, počivaj u miru dobri dječače. I sramota za čitave Laktaše i za sve ljude koji su se mogli smijati ovom nedužnom djetetu koje je pokušavalo da se bori”, “Smiju se momku koji traži posao… Stvarno je vrijeme za atomsku”, neki su od komentara.

Izvor: vijestisrpske