Početna Rijaliti “BEBICA DOĐE KAO SLUGA” Sanja Grujić brutalno napala Kulićku, Miljana ne ćuti:...

“BEBICA DOĐE KAO SLUGA” Sanja Grujić brutalno napala Kulićku, Miljana ne ćuti: Uvlačiš se Marinkoviću, iznijet sve što znam o tebi!

Sanja Grujić tokom nominacija iznela je svoje mišljenje o Lazaru Čoliću Zoli i Miljani Kulić i jednog od njih dvoje poslala u izolaciju.

Grujićeva se posvađala sa Miljanom, koja nije želela da joj ćuti.

– Meni je Zola jedna od omiljenih osoba, sa njim nikad ne bih volela da se posvađam. Mislim da sam prošle godine bila jako glupa i da sam uvek branila Miljanu. On je uvek bio dobar prema meni. Kad je reč o Zolonim odnosu sa Miljanom, podržaću ga šta god da odluči. Miljana je prva započela i imala partnera, ti si se čak i verila. To je ozbiljnija stvar od njegove jedne noći sa Nevenom. U Miljaninim odnosima uvek je druga strana veći krivac – govorila je Sanja.

– Ti si ovde d*peuvlakača Ivana Marinkovića. Samim tim što je žena i podržava njega i to što je uradio meni, govorio kakva je ona osoba – dodala je Miljana.

– Ja sam razgovarala sa njim, upućena sam. Tvoja majka se toliko borila za tebe da si dobila dete posle jedne noći sa alkoholisanim muškarcem. Upisan je kao NN jer si ti nestabilna osoba i dobio bi on starateljstvo. Bebica je izgleda neko ko nema svoj život, pa njima tamo dođe kao sluga – rekla je Grujićeva.

– Za tebe je Car premija, kad te je j*bao na jednu noć, pa te ostavio. Deca su najveće bogatstvo – dodala je Miljana.

– Ona je zaštitnik Ivana Marinkovića, pa on priča iz njenih usta. Ona treba da bude na mojoj strani ili da se trudi da bude realna. Ona u ovoj sezoni nije uopšte realna. Ja ću nju komentarisati i pričati sve što znam o njoj, možda baš večeras na “Igri istine” – pričala je Kulićeva.

– Ti ćeš se baviti nebuloznim pričama, a ja samo tvojim delima. U izolaciju šaljem Miljanu, a ostavljam Zolu mog rođaka – dodala je Sanja.

Kurir.rs