Početna Showbiz Nazvala ga mali paćos, sad došlo do obrta: Vojaž molio Karleušu za...

Nazvala ga mali paćos, sad došlo do obrta: Vojaž molio Karleušu za oproštaj, ovim riječima je kupio divu za sva vremena!

Jelena Karleuša nastavila je da zakopava ratne sjekire s kolegama koje su je svojevremeno iznervirale zbog svog ponašanja i stavova, te ih je u svom stilu žestoko potkačila na svom Instagramu.

Nakon što se pomirila sa Severinom Vučković, sada je na red došao i mladi reper Mihajlo Veruović Vojaž, koga je ljetos iskritikovala zbog toga što je umislio da je velika zvijezda, pa ga je u svom otvorenom pismu nazvala “malim paćošem, koji ni ton u d.pe ne može da ubode”. Da su ove njene teške, ali poučne riječi urodile plodom, moglo se zaključiti i po tome što je Vojaž prilikom njihovog susreta na jednoj modnoj reviji u Beogradu prišao Karleuši, izvinio joj se i zamolio za oproštaj.

Kako navodi naš izvor sa ovog događaja, oni su se sreli u bekstejdžu nakon modnog spektakla, na kome je svoj performans imala i JK, koja se na modnoj pisti pojavila iz ogromne cipele.

– Vojaž je nakon revije u bekstejdžu prišao Karleuši. Iako je u prvi mah JK bila u šoku da se usudio da joj priđe poslije svega, on joj je u pomirljivom tonu objasnio da je bila u pravu za sve što mu je napisala i da su mu njene riječi pomogle da razmisli o svemu, da se spusti na zemlju i vrati u normalu. Naglasio je da je on njen fan odavno i da je za njega ona mama srpskog šoubiza – kaže naš izvor.

Da je do pomirenja došlo, svjedoče i sami Jelenini i Mihajlovi postupci, pa je tako nakon njihovog razgovora Vojaž odmah okačio na svoj Instagram stori Karleušin performans na modnoj pisti, a pjevačica ga je nedugo poslije toga i ripostovala na svom storiju.

Podsjetimo, Karleuša ljetos nije birala riječi o svojim kolegama koji su nastupali na jednom muzičkom festivalu u Beogradu, a posebno joj je bilo zasmetalo Vojaževo ponašanje.

– Posebno mi je zasmetao neki mali paćos koji je hladno izgovorio da jedva podnosi pritisak slave i da je postigao sve što se postići može, a ja ne znam ni kako se zove, ali sam čula da ton u d.pe ne može da ubode! Neće ni mama znati kako se zove do Nove godine. Poštovanje publike, ludačko ulaganje i odricanje, zdrav razum i noge na zemlji – to je ono zbog čega se traje zauvijek. Hvala na pažnji! – završila je tada Karleuša u svom stilu.

ekskluziva.ba