Početna Showbiz Loš otac i još gori muž: Evo ko je bivši suprug Vesne...

Loš otac i još gori muž: Evo ko je bivši suprug Vesne Dedić, niste ni slutili da se o njemu radi!

Nova ljubav u životu Vesne Dedić već dugo se ne nalazi među novostima iz njenog života, ali se zato jedini brak u kojem je bila nerijetko nalazi u prisjećanjima na njen ljubavni historijat.

Bivši muž Vesne Dedić je ljekar Srđan Milojević a iz braka s njim dobila je kćerku Lenku, ali čak je ni zajednčko dijete nije natjeralo da ostane minut duže nego što je željela u braku u kojem više nije vidjela perspektivu. O odnosu koji su bivši muž Vesne Dedić i poznata novinarka njegovali a koji je godinama postajao sve lošiji, ona se nije libila da govori u javnosti.

– Mnogo sam plakala posljednjih godina braka i onda sam shvatila da je bolje da se razvedem nego da potonem u depresiju. Vjerujem da je svakoj ženi koja sama odluči da se razvede period poslije rasturanja braka težak zbog osjećaja odgovornosti prema svojoj egzistenciji i egzistenciji djece. Međutim, svaka se proljepša i dobije neku čudesnu energiju jer dane počinje da troši na nešto smisleno umjesto na besmislene pokušaje da se popravi brak – rekla je Vesna.

Bivši muž Vesne Dedić i novinarka razišli su se kada je njihova kćerka Lenka imala četiri i po godine.

– Deset godina smo bili u braku. Bila je to najdivnija ljubav ovoga svijeta. Ali, u brakovima zasnovanim na ogromnoj ljubavi ima i velikih očekivanja. A onda, i kad su mala očekivanja iznevjerena, vrlo često puknu. Zato mislim da je dobar razvod mnogo bolji od lošeg braka. Zadržala sam prezime bivšeg muža, jer je to Lenka željela. A nama je ona mnogo važnija od našeg emotivnog statusa – rekla je svojevremeno voditeljka i zatim iznijela vrlo oštre riječi na račun svog bivšeg supruga.

– Razvela sam se kada sam shvatila da moja kćerka nema brižnog oca, a ni ja muža koji me voli. Ne bih zalazila u detalje našeg odnosa. Davno sam izjavila da je loš brak voz iz kojeg treba iskočiti makar polomila obe ruke i obe noge. Meni su i dalje malo iščašeni kukovi zbog tog skoka, ali ova stanica na kojoj sam sigurno je bolja od one na koju bih stigla da sam ostala u lošem braku – poručila je Vesna.

ekskluziva.ba