Početna Showbiz Jami priznala da mijenja kanal kad ugleda Jovanu Jeremić! Jovana: I treba,...

Jami priznala da mijenja kanal kad ugleda Jovanu Jeremić! Jovana: I treba, ona nije moj gledalac!

Voditeljka Jovana Jeremić poznata je po svom britkom jeziku, pa se ne libi da prokomentrariše nekoga sa javne scene, ali i da se odbrani kad je “napadnu”.

Naime, Jami je u emisiji “Amig show” izjavila da promijeni kanal kada ugleda Jovanu Jeremić, ali da je svakako viđa na svojim nastupima, kao i da je sigurna da voditeljka zna sve njene pjesme.

Povodom ovoga kontaktirali smo Jovanu Jeremić.

– Pa dobro, Jami i treba da promijeni kanal kad me vidi, ona nije moj gledalac. Ja sam na njenom nastupu bila još 2016. godine sa Milanom Miloševićem. Ne posjećujem kafane gdje ona pjeva, jer je baš i ne viđam da nastupa kod nas – rekla je Jovana za Telegraf, pa dodala:

– Nije mi jasno zašto je to izjavila, ona je redovan gost u mojim emisijama. Prvo na Heppy televiziji, a sada i na Pinku. Ja ću je uvijek svakako rado ugostiti, imam svašta nešto da je pitam.

Podsjetimo, Jasna Milenković Jami je gostovala u emisiji “Amig show” u kojoj je priznala da mijenja kanal kada ugleda Jovanu Jeremić.

– Zbog koga mijenjam kanal? Pa rekla bih da je to Jovana Jeremić. Ona voli da dođe kad ja gostujem negdje, i zna sve moje pjesme, čak sam je natjerala i da pjeva. Ja Jovanu gotivim, i nismo se dugo vidjele, možda ćemo se vidjeti uskoro. Ona kad zapjeva pjesmu “Čokolada”, pa svaka joj čast. Koliko sam čula planira da snimi i neku pjesmu, pa možda snimimo i duet – rekla je ona.

ekskluziva.ba