Početna Rijaliti TUGA U DOMU KARIĆA Osman slomljen zbog njenog odlaska, oprostili se potresnim...

TUGA U DOMU KARIĆA Osman slomljen zbog njenog odlaska, oprostili se potresnim porukama: Putuj, draga, zauvijek ćeš biti dio nas

Osman Karić žestoko brani sina Stefana od hejtera: Oglasio se javno i poslao jaku poruku! (Foto)

Osman i Kristina Karić ovih dana su u žalosti zbog smrti njihove najbolje prijateljice, sa kojom su godinama bili nerazdvojni.

Naime, Kristina se oprostila putem društvenih mreža od prijateljice Jasmine, koja je često bila u njihovoj kući i sa kojom su objavljivali fotografije i video snimke.

– Razmišljala sam koju našu sliku da stavim,nisam mogla da odlučim, ovo je tako mali deo. Uspomene se samo smenjuju i uvek se setim smeha, a oči su mi pune suza. Da li da stavim sliku iz Zagreba kad smo šetali ili iz Crikvenice sa mora, iz Grčke ili od nas kući sa nove godine, ne ipak ću iz Venecije kad smo šetali po kiši, ili ipak kad nam je pobegao avion pa se vraćali kroz celu Nemačku autobusom, ili iz Beča i tako se vrtim unedogled gledam slike, čitam poruke…Tečko mi je jako, znam da vidiš to i da vidiš sve ove ljude koji pišu i zovu i pitaju za tebe (hvala vam svima do neba). Putuj draga moja drugarice sa anđelima uvek i zauvek ćeš biti deo nas. Uvek u našim srcima. Zauvek. Volim te, Jaco. – stavila je ona u opisu njihovih zajedničkih fotografija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Osman Karic (@karic_osman)

Da su bili vema bliski, svedoče i broijne objave Osmana i Kristine sa Jasminom na profilu starijeg Karića.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Osman Karic (@karic_osman)

I Osman je juče podelio stori zajedničke fotografije sa pokojnom Jasminom iz Zagreba.

Kurir.rs