Početna Showbiz Samo što se Mihajlo oženio, stižu stravične vijesti, oglasila se očajna Gordana...

Samo što se Mihajlo oženio, stižu stravične vijesti, oglasila se očajna Gordana Šaulić!

Samo što je porodica Šaulić oženila Mihajla stigle su nimalo prijatne vijesti. Naime, ub.ci kralja narodne muzike Šabanu Šauliću, Turčinu Alsinu Leventu, sud u Njemačkoj smanjio je kaznu za tri mjeseca zbog činjenice da je sudski proces dugo trajao.

Alsin je prvo bio osuđen na tri godine i tri mjeseca zatvora, a ta kazna, prema mišljenju mnogih, nije bila zadovoljavajuća. Porodica Šaulić sada se prvi put oglasila poslije skandalozne odluke Okružnog suda u Giterslohu, piše „Republika“.

Ko je Marina Šaulić: Šabanova snajka odrasla na Ubu, vrtić otvorila pomoću subvencija države!

– Šokirani smo informacijom. Ne zbog toga što je Šaban bio velika zvijezda, nego što je bio suprug, otac, deda… Uložili smo žalbu i nismo željeli da idemo na suđenje jer nam nije bilo do toga. Ne možemo da shvatimo da njemački pravosudni sistem ne poštuje ljudski život – stoji u saopštenju porodice Šaulić.

Gordana Šaulić van sebe je poslije svega.

– Vidjela sam, šta da vam kažem? To je toliko bijedno, ali i sama presuda je bijedna. To je ispod svake časti, ljudskosti i dostojanstva za dva života i jednog invalida, strašno! A ovo sada… Našu žalbu su odbili u startu, zato što smo mi tražili više, oni su se žalili, tako da smo očekivali ovakav ishod – ističe Goca za „Pink“.

– Znate kako, znala sam da će mu vjerovatno izaći u susret, on je ipak njihov državljanin, tu se sve svodi na to. Međutim, jedino što mogu da kažem da je neka satisfakcija je da je jedan njemački list najiskrenije i najkorektnije napisao da je to sramota i bruka za njemačko pravosuđe. Moraću da razgovaram sa advokatom, ali mislim da mi nemamo više prava na bilo kakve žalbe. Koliko god očekujete neke stvari, opet vas pogodi. Šta to znači, sjedneš u kola dr.giran, pijan, bez vozačke, sa dva-tri puta većom brzinom od dozvoljene i ub.ješ dvoje ljudi i jedno unakaziš, to pokazuje da sistem dozvoljava da svako može nekoga da usmrti i da ne odgovara za to. Jedna velika tragedija koja je zadesila tri porodice, rekla bih svašta, ali eto, da ne govorim sada nešto što ne bi trebalo.

Saobraćajna nesreća dogodila se kobnog 17. februara 2019. godine na auto-putu kod gradića Gitersloh. Pijani vozač udario je od pozadi automobil u kojem su bili Šaban Šaulić, Mirsad Kerić i Slobodan Stojadinović.

ekskluziva.ba