Početna Rijaliti Iva Grgurić nevinost izgubila sa 16 godina, a evo sa kim

Iva Grgurić nevinost izgubila sa 16 godina, a evo sa kim

Iva Grgurić, pobjednica treće sezone reality emisije ‘Zadruga’ otvoreno je ispričala o svojoj vezi s prvim dečkom, ali i o vezi s poznatim tajkunom.

Grgurić je prvu vezu započela sa samo 14 godina, dečko s kojim je bila bio je dvije godine stariji od nje te nisu išli u istu školu. Ispričala je kako ga je svaki dan željno iščekivala ispred škole te joj je bilo potrebno samo mahnuti mu kako bi se osjećala sretnom. S prvim je dečkom izgubila i nevinost kada je imala 16 godina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Iva Grguric (@iva_grguric_official)

Sve se promijenilo kada se preselila iz Osijeka u Zagreb. Dobila je posao kao hostesa u klubu gdje je upoznala sljedećeg dečka, tajkuna Marijana Šarića. Njezin tadašnji dečko počeo je izdržavati njezinu porodicu, ali sve to joj je i naplatio. Ivu je zaključavao u stan, prijetio joj je te plaćao ljude kako bi pratio svaki njezin korak.

– Taj period života je bio traumatičan za mene, ali i poučan. Tada sam shvatila da više nikad neću zavisiti o nekome! Mnogi se i danas nalaze u istoj situaciji kao što sam ja tada. Moj obraz je čist, nikada se nisam bavila nemoralnim stvarima, jedino što sam ovisna o drugoj osobi. Kajat ću se zbog toga dok sam živa! Taj naš odnos trajao je oko godinu dana, a za to vrijeme živjela sam u agoniji – ispričala je Iva.

Grgurić se osvrnula i na boravak u realityju, pomoću kojega je ostvarila sve što danas ima. Rekla je kako je unutra ušla bez plana i bez foliranja. Iva je tokom vremena u emisiji imala dva dečka, Stefana Karića s kojim je bila izrazito kratko i Filipa Đukića s kojim je neko vrijeme bila i izvan ‘Zadruge’.

Iva trenutno živi u Srbiji, a plan joj je preseliti se u Dubai.

– Bacam se na posao, idem u Dubai gdje ću pokrenuti privatan posao. Napravit ću plan i program prehrane za sve žene koje žele biti zgodne poput mene. Puno zarađujem od Instagrama, ali ne želim se baviti samo time. Želim da mi cijeli dan bude ispunjen obavezama i da imam radno vrijeme – rekla je.

(express/24sata)