Početna Showbiz Stoja ne liči na sebe, svi se pitaju šta joj se desilo:...

Stoja ne liči na sebe, svi se pitaju šta joj se desilo: Lice joj skroz naduvano, fanovi komentarišu da je sve zbog botoksa

Stoja Novaković nikada nije krila da je posjećivala estetskog hirurga i korigovala šta god je željela, a sada je, nakon posljednjeg nastupa, ponovo pokrenula glasine da je išla na botoks.

Naime, pjevačica se pojavila na koncertu i izazvala lavinu komentara gdje se mnogi pitaju šta joj se desilo.

– “Ovo je jezivo”, “Šta se desilo ženi sa licem?” – samo su neki od komentara koje su ostavili korisnici Tvitera i TikToka ispod snimaka sa spomenutog nastupa.

Podsjetimo, pjevačica je, kako se svojevremeno spekulisalo, išla i na liposukciju, ali je sve što je radila da poboljša izgled bilo kontraproduktivno zato što obožavaoci nisu htjeli da je čuju za nju kao tamo neku mršavicu jer su navikli da je onako narodski zdrava i jedra i da na njoj sve puca.

– Jedno vrijeme sam bila smršala, nisam jela ništa. Bila sam gladna. Pila sam sokove sve vreme. Imala sam savršenu liniju, sada već davne, 2003. Promijenila sam lični opis, ali ljudi me nisu prihvatili. Tada su počeli da me pljuju. Govorili su da sam nikakva. Poslije sam se opet predala hrani da im ugodim.

Izvor: Kurir