Početna Vijesti Pronađeno tijelo žene u Savi: Sumnja se da je riječ o pobjednici...

Pronađeno tijelo žene u Savi: Sumnja se da je riječ o pobjednici Velikog brata, oglasila se i njena porodica

Pred mojom suprugom i meni je još jedna besana i neizvjesna noć. Samo želimo da se ova agonija što prije završi, teško je ovako živjeti, kazao je Marijanin otac.

Hrvatska policija je danas poslijepodne saopćila kako je u mjestu Dubrovčak Lijevi oko 14 sati u Savi pronađeno tijelo nepoznate žene. Korisnici društvenih mreža počeli su ubrzo da komentarišu i sumnjaju kako se možda radi o tijelu nestale Marijane Seifert, bivše pobjednice Velikog brata koja je nestala u noći 27. aprila iz doma na Savici, gdje je živjela sa suprugom i djecom.

– U kontaktu smo s policijom, a sutra će se znati više. Nisu mogli da nam kažu više detalja tako da ne znam ni u kakvoj je odjeći pronađena ta ženska osoba i da li bi to mogla biti Marijana – izjavio je Marijanin otac Ivo Kovačević za Slobodnu Dalmaciju.

Na pitanje novinara jesu li članovi porodice dali uzorak krvi zbog moguće DNK analize, Ivo Kovačević je rekao kako nisu, ali će rado to učiniti. Upitan je li on ili neko iz porodice dao svoj uzorak krvi nakon što je Marijana nestala radi moguće DNK analize u ovakvim situacijama.

– Nismo, ni ja ni niko od mojih, ali to nije nikakav problem. Dat ćemo sve što treba! Pred mojom suprugom i meni je još jedna besana i neizvjesna noć. Samo želimo da se ova agonija što prije završi, teško je ovako živjeti – kaže Marijanin otac.

Ponovio je i kako će ove ili početkom iduće sedmice ići u Zagreb kako bi protestvovao ispred policijske stanice u Krugama koja istražuje slučaj njegove kćeri jer nije zadovoljan kako to rade.

avaz.ba