Početna Showbiz Prodao je brilijante i 2 kolekcije: Pišekova vilu prodala za 1.700.000 eura,...

Prodao je brilijante i 2 kolekcije: Pišekova vilu prodala za 1.700.000 eura, a Miša Grof otkrio koliko je pokojni Vidoje uložio u nju!

Nikolina Pišek uspjela da proda kuću u Zagrebu koju je sa gradila sa pokojnim suprugom Vidojem Ristićem. Voditeljka je poslije samo dva dana oglašavanja našla kupca koji je dao 1.700.000 eura, što je šokiralo njenog svekra.

“Ne mogu da vjerujem, pa toliko košta samo namještaj, instalacije, klima-uređaji i aparati koji su postavljeni u toj kući”, čudio se Miša Grof, prenosi Svet.

On tvrdi da zna koliko je para Vidoje uložio.

“Dao sam mu skupocjenu kolekciju koju je prodao, a prodao je i svoju kolekciju slika. Majka mu je dala brilijante koje je od svoje majke naslijedila, dio babinog nakita je prodao i uložio u vilu u Zagrebu. U tu kuću je sigurno uloženo oko tri miliona eura”. Grof je pri tom izrazio i sumnju da suma u oglasu ne mora da bude prava.

Inače, vila se sastoji od velikog dnevnog boravka, kuhinje koja ima izlaz na bazen, tri spavaće sobe i prostora za osoblje. Smještena je u Šestinama u mirnoj ulici i građena je vrhunskim materijalima.

ekskluziva.ba