Početna Izdvajamo Glam noć za pamćenje: Studio “Magic by Aida” priredio VIP event “Magic...

Glam noć za pamćenje: Studio “Magic by Aida” priredio VIP event “Magic Night”

Foto: Mirnesa Mustajbegović

U subotu, 22.10.2022. ispred frizerskog studija Magic by Aida, uspješni tim ovog beauty salona proslavio je svoju trinaestu godišnjicu. Tim povodom organizirali su VIP event “Magic Night” koji je okupio veliki broj domaćih javnih ličnosti, njihovih dragih prijatelja, saradnika i klijentica.

Povod više za ovakvo slavlje bio je i to što je Magic by Aida zvanično postao dijelom Kerastase kluba, na šta su posebno ponosni.

Među VIP gostima našla se i modna kreatorica Emina Husedžinović-Ibrahimović koja je nedavno dobila nagradu za doprinos i razvoj bh. modne scene. Na ovaj event stigla je sa svojim suprugom, koji je njena najveća podrška.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Senzacija.ba (@senzacija.ba_official)

Sve što su gostima ove noći priredili ukazivalo je na to da je Magic by Aida tim dugo planirao i vrijedno radio na organizaciji ovog događaja. Potrudili su se prirediti čarobnu noć za pamćenje, a sudeći po zadovoljnim osmijesima gošći, može se reći da su u tome i uspjeli.

Prisutni su imali priliku uživati u zvucima moderne muzike, odličnom cateringu i osvježavajućim koktelima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mirza Vranj (@mirza_vranj)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Senzacija.ba (@senzacija.ba_official)

Zajedno sa cijenjenim sponzorima U.S. Polo Assn. i Lisca bh pripremili su i zanimljivu nagradnu igru, te obradovali tri sretne dobitnice vrijednim poklonima. Dobitnica glavne nagrade Dalila Omerović dobila je luksuznu Kerastase Chronologiste liniju.

Naravno da nisu izostavili ni ostale gošće, naprotiv… Sve dame su ispratili poklonom, kako i dolikuje.

“Ovim putem se još jednom zahvaljujemo svim dragim ljudima koji su bili dijelom ove magične noći, te se nadamo da ćemo još dugo godina zajedno stvarati magiju na svim životnim poljima”, rekla nam je Aida Ajdinović, vlasnica salona, a vi pogledajte kroz snimke i fotografije kako je bilo ove noći.