Početna Showbiz Porodica Nemanje Gudelja se javno ostrvila na Anastasiju, ali i Cecu! (Foto)

Porodica Nemanje Gudelja se javno ostrvila na Anastasiju, ali i Cecu! (Foto)

Još uvijek domaću javnost trese vijest da je porodica Nemanje Gudelja naprasno odlučila da otprati najprije Anastasiju Ražnatović, a zatim i njenu majku Svetlanu Cecu Ražnatović, sa svih društvenih mreža što je u današnje vrijeme obično jedan od prvih pokazatelja narušavanja međuljudskih odnosa.

Dok su se majka i sestra poznatog fudbalera odlučile na tako drastičan korak, sam Gudelj još uvijek to nije učinio što naslućuje da Anastasija nema problem sa svojim izabranikom koliko ga ima sa njegovom najbližom porodicom.

Porodica Nemanje Gudelja, naravno, vrlo brzo je naišla na “kontramjeru” od strane Anastasije i Cece pa su i one otpratile Nemanjinu majku Oliveru, odnosno njegovu sestru Vanju. Sve ovo čini se vrlo čudnim razvojem odnosa u porodici koja se do juče činila dosta skladnom i sve bližom kako je vreme odmicalo. Koliko juče, Anastasija i spomenute majka i sestra slavnog fudbalera zajedno su odlazile u noćni provod, kao i šetnje, šoping, restorane… Zato je još nejasnije zbog čega se porodica Nemanje Gudelja odjednom okrenula protiv njegove izabranice.

Ono što mnogi tumače kao potencijalni razlog naglog pogoršanja odnosa jeste činjenica da je porodica Nemanje Gudelja dosta specifična u smislu da su svi međusobono bliski i vezani još od malih nogu Nemanje i njegove sestre, te da je svakodnevno Anastasijino pristustvo u njihovom domu u nekoj mjeri sigurno narušilo takvu porodičnu dinamiku. Porodici je vjerovatno potrebno još malo vremena da se navikne na stalno prisustvo Gudeljeve izabranice u njihovim životima pa zato i najmanji povod u ovoj fazi međuljudskih odnosa može izazvati prijeke reakcije bilo kog od članova porodice.

Međutim, treba istaći da Anastasija ovakav tretman nije zaslužila kao osoba koja je od prvog dana željela da zbliži dvije porodice kako bi svi funkcionisali što kompaktnije. Kako je nedavno otkriveno u rijaliti emisiji “Ceca i djeca”, sva je prilika da bi Anastasija uskoro mogla da se preseli u Španiju jer je njena veza sa Nemanjom vrlo ozbiljna, ali to se neće dogoditi ako nastavi da bude žrtva ovakvih ispada njegove najbliže porodice. Ako zbilja dođe do toga da pjevačica postane trajna žiteljka Sevilje, biće neophodno da osjeti potpunu dobrodošlicu svih koji je tamo budu dočekali.

Potez koji je načinila porodica Nemanje Gudelja za sada nisu komentarisale ni Ceca ni Anastasija, koja je po svoj prilici i dalje u odličnom odnosu sa njenim dečkom, što je ipak i jedino važno u cijeloj priči, a ostaje nada da porodični odnosi neće stati na put velikoj ljubavi.

ekskluziva.ba