Početna Showbiz Lunu i Marka kćerkica istrenirala za još jednu bebicu: Miljkovići otkrili da...

Lunu i Marka kćerkica istrenirala za još jednu bebicu: Miljkovići otkrili da priželjkuju samo jedno

Luna i Marko Miljković objavili su radosne vijesti da će sljedeće godine dobiti pojačanje budući da je pobjednica Zadruge 2 ponovo u drugom stanju.

Ponosnim roditeljima koji su prije samo godinu i po dana dobili nasljednicu Miju ispunila se želja da prošire svoju porodicu samo nekoliko nedelja nakon što su i javno govorili o tome da se nadaju da će joj uskoro podariti brata ili sestru.

– Moram da budem iskren i priznam da priželjkujemo dječaka. Mia je centar našeg života i donijela nam je najveću radost kakvu nismo mogli ni da zamislimo, ali bismo voljeli da dobije brata kako bismo se ravnopravno podijelili i bili pravi miks. Bez obzira na tu našu želju, bio dječak ili djevojčica, najvažnije nam je da se dijete rodi živo i zdravo, da Luna bude dobro i da iznese trudnoću bez ikakvih problema – priznao je Marko, a potom otkrio da ih je vijest o drugoj bebi dočekala spremne.

– Zahvalan sam Bogu na tome što je Luna trudna po drugi put. Ne postoji ništa ljepše i vrednije od toga. Ne strahujemo od toga da će biti teško sa dvije bebe budući da nam je Mia odlična praksa i da ima energije za tri djeteta otkako je rođena. Uzbuđenje postoji i ne možemo da dočekamo da se rodi i pridruži sestri – rekao je Marko, čije uzbuđenje dijeli i novopečena trudnica.

– Plakala sam od sreće kada sam saznala da sam trudna. Nisam mogla da dočekam da vijest podijelim s Markom. Željela sam da mu Mia donese test kako bismo sve troje učestvovali u ovoj našoj novoj radosti. Spremna sam na novo poglavlje i zahvalna što me je život odveo tamo gdje treba, gdje su sav moj mir i sreća – zaključila je Đoganijeva!

Izvor: Alo.rs