Početna Showbiz Ceca nije više tako fina: Odlučila da Karleuši zauvijek zatvori vrata Granda

Ceca nije više tako fina: Odlučila da Karleuši zauvijek zatvori vrata Granda

Već neko vrijeme bilo je neizvjesno na kojoj televiziji će se emitovati muzičko takmičenje „Zvezde Granda“, a sada je donijeta odluka da to bude televizija Pink, o čemu je progovorila i folk diva Ceca Ražnatović:

– Nagovarala sam Željka Mitrovića da kupi „Zvezde Granda“ koje su najgledaniji format tog tipa. Smatram da im je mjesto na najgledanijoj komercijalnoj televiziji „Pink“. Drugo, sjetimo se da su gledaoci uživali u „Pinkovim zvezdama“, tako da sada mogu slobodno da kažem da se vraćam svojoj kući. Što bi se reklo, historija se ponavlja – rekla je Ceca za Blic.

 

Inače, direktor „Pinka“, Željko Mitrović i vlasnik „Granda“ su postigli dogovor pa će se nova sezona ovog takmičenja emitovati na „ružičastoj“ televiziji.

Iako se spekulisalo da će „Zvezde Granda“, ostati na Prvoj televiziji, došlo je do promjene, a emitovanje nove sezone će početi početkom novembra.

Podsjećamo da nedavno Saša Popović nije mogao da odgovori novinarima gdje će se emitovati šou koji se snima pod njegovom dirigentskom palicom. On je podsjetio sve da Lepa Brena i on više nisu vlasnici „Granda“ i da on vodi pregovore ni gdje će se „Zvezde Granda“ emitovati niti ko će sve biti u žiriju.

Jelena Karleuša je godinama bila stalni član žirija „Zvezda Granda“ i kako voli često da istakne, otkad ona nije dio ekipe emisija ima znatno manju gledanost, što je Saša Popović demantovao.

Otkrivamo sve detalje raskida saradnje između JK i Granda: Karleuša tražila 190.000 eura po sezoni, evo koliko para dobijaju ostali!

Međutim, nesumnjivo je da su brojni gledaoci željeli da ponovo gledaju JK kao članicu žirija ovog takmičenja, no nova odluka govori da se to ipak neće desiti, čak i kada Ražnatovićka više ne bi bila dio tima.

S obzirom na to da je Cecina želja bila da se „Zvezde Granda“ emituju na Pinku, te da je Željko Mitrović na njen nagovor pristao na to, jasno je da za Karleušu tu neće biti mjesta, piše Svet.

Naime, pored toga što je u sukobu sa Cecom, Jelena nije u dobrim odnosima ni sa Mitrovićem, na čijoj televizija već godinama nije gostovala.

Svet.rs