Početna Rijaliti “PRENESITE MOJOJ DUDLI DA SAM I DALJE SLOBODAN” Filip Car javno se...

“PRENESITE MOJOJ DUDLI DA SAM I DALJE SLOBODAN” Filip Car javno se obratio Dalili poslije skandala da je uznemirava! Brutalna poruka (Video)

Dalila Dragojević i Filip Car napravili su opšti haos na društvenim mrežama kad je Dragojevićeva objavila da ju je Filip sa skrivenog broja zvao nekoliko puta, a onda obelodanila i poruke. Car joj naravno nije ostao dužan, a nakon rafalne paljbe na društvenim mrežama, preko se obratio se Dalili.

On se prvo našalio i rekao da on navodno dobija poruke od najpopularnije starlete Kim Kardašijan i pevačice Dženifer Lopez.

– Pisale mi sad Dženifer Lopez i Kim Kardašijan, ali sam im rekao: “Ne ide to tako”. Ja sam bivši od imperije. Tako da sam oduvao ove dve paćenice i čekam moj brend da mi se javi. Upisao sam se u listu čekanja za Dakicinu očuvanu. Da vam kažem ja, nakon nje trava ne raste, pa sam sve blokiran uspeo da joj pošaljem nekoliko poruka. Začas Daki i ja napravimo rijaliti i napolju – rekao je Car.

– To vam je svestrana žena. Daki moja, kad ne podbode zeta mog ili svežeg bivšeg ona mene nagrdi, ali šta ću volim je i stvarno mi fali. Nikako da se sretnemo negde, ja sve baš gledam da dođem gde je ona, ali slabo izlazi i uvek je u eminentnom društvu, pa mi nije lako dokopati se nje. Prenesite mojoj Dudli da sam i dalje slobodan, da se ne sekira i da ni ovaj pokušaj proći neće, baš sam mislio da smo nakon jednog razgovora lepog postali drugari pravi. Ona će uskoro postat prava p*rno zvezda, Boga mi, pa neće morati da lunja, nije brend zaslužio da ovako živi. Veliki pozdrav i za Husa i Eminu, hvala vam što ste ovom svetu podarili takav primerak. Izvinjavam se što sam je uznemiravao svakodnevno. Imao sam i ja te probleme neki dan, neki ludi fan nabavio broj. Ja otišao na kiosk, kupio novi i zdravo, ali Daki moja nije se setila toga… Pozdravlja je njen nikad zaboravljeni plišani i obećava joj kad se pomirimo, kad malo omekša, da ću biti dobar i čuvati je ko kap vode na dlanu”, pričao je dalje Filip.

“Baš mi je puno pozdravite, lepoticu moju. Otkako je smršala ko će s njom, gola mi ide po Beogradu, oko moje. Mečku je kupila i ogradu uradila, kupila i Luj Viton patike, stari model iz 2018, ali neka Luj Viton, Daki Šepački piton – zaključio je Car u svom dobro stilu.

kurir.rs