Početna Rijaliti “LUKAS JE KISELA VODA I NARKOMAN!” Kristijan Golubović žestoko isprozivao pevača, a...

“LUKAS JE KISELA VODA I NARKOMAN!” Kristijan Golubović žestoko isprozivao pevača, a ovako mu je Aca UZVRATIO

Kristijan Golubović potkačio je Acu Lukasa, koga poznaje, kako je ranije govorio, više od 30 godina. Bivši rijaliti učesnik je pjevača okarakterisao kao “kiselu vodu s tikovima”, a onda ga prozvao i da je n.rkoman.

– Aca Lukas, kako ga zovu, kisela voda s tikovima. Ja za njega ne moram da kažem da je n.rkoman kad se to vidi. On priča da sam ja nabijeđeni krimos, pa ispred mene u ono vrijeme da tako nešto kaže, letio bi sa splava. Otvarala bi mu se glava na deset mjesta – ispričao je nedavno Golubović u svojoj ispovijesti za Republiku.

Kurir je pozvao Acu Lukasa, koji je zamolio novinare da mu pročitaju Kristijanovu izjavu jer je nigdje nije vidio. Kad je čuo, nasmijao se i kratko prokomentarisao:

– Divan momčić. Samo tako napišite – rekao je pjevač kroz smijeh kad je čuo šta je Golubović kazao za njega.

Podsjetimo, ovo nije prvi sukob između Lukasa i Kristijana, jednom prilikom je pjevač za Golubovića rekao da je “lažni kriminalac”.

– Nije moja krivica što u ovoj zemlji i medijskom prostoru i takvi pajaci i lažni kriminalci imaju svoj prostor. Pitam se u kom su to zatvoru bili Momo Kapor i Ljubivoje Ršumović toliko godina kad je ovaj kreten odrastao pored njih – rekao je Aca jednom prilikom za Kurir, a Golubović mu nakon toga javno nije odgovorio.

Aca Lukas iskren: Ne znam koliko košta hljeb, niti metar drva!

ekskluziva.ba