Početna Rijaliti EVO U KAKVOM JE STANJU ALEKSANDRA NIKOLIĆ: Dejan se hitno oglasio (VIDEO)

EVO U KAKVOM JE STANJU ALEKSANDRA NIKOLIĆ: Dejan se hitno oglasio (VIDEO)

Aktuelna zadrugarka Aleksandra Nikolić operisana je i vraćena u Šimanovce gdje se nalazi u apartmanima van Bijele kuće, ali u okviru rijaliti zidina, s toga nema kontakt ni sa kim, pa ni sa svojim dečkom Dejanom Dragojevićem, dok se oporavlja.

Kako su Dejan i Aleksandra stekli dosta fanova njihove ljubavne veze u prošloj sezoni, sve zanima kako je Nikolićeva i da li Dejan zna nešto o njenom oporavku i zdravstvenom stanju.

Kako su mediji pisali ranije, mnogi njihovi pratioci su se okupili ispred bolnice u kojoj je operisana, pa izgleda da manjak informacija samo pogoršava njihovu neizvjesnost.

Tim povodom se oglasio Dejan kako bi smirio sve one koi brinu o zdravstvenom stanju njegove djevojke, pa su počeli da vrijeđaju pripadnike sedme sile, produkciju, pa čak i bolnicu u kojoj je operisana.

– Još jednom, bez vrijeđanja produkcije, novinara, klinike i doktora, znam da ste zbog manjka informacija reagovali jer niste znali šta se dešava, ali neki su pretjerali, ne možemo tako pomoći… Hvala što podržavate Aleks i hvala što vas sve interesuje, znamo samo onoliko koliko je potrebno, ali najbitnije je da je sve u redu. U najboljim rukama je – napisao je Dejan.

Novi.ba