Početna Rijaliti BUKTI RAT BIVŠIH LJUBAVNIKA! Dalila potpuno raskrinkala Cara! Slao joj romane, molio...

BUKTI RAT BIVŠIH LJUBAVNIKA! Dalila potpuno raskrinkala Cara! Slao joj romane, molio i pominjao bivše, a ona sve objavila crno na bijelo! Šok dokazi! (FOTO)

Skandalčina!

Dalila Dragojević jutros je objavila da dobija pozive sa skrivenog broja, za koje je ubeđena da dolaze od njen bivšeg dečka, Filipa Cara. Međutim, to nije bilo sve i Dalila se na tome nije zaustavila, pa je kasnije objavila i poruke koje je dobijala od Cara, danima unazad.

Dalila prvo objavila poruke koje je od Filipa dobila 5. oktorba, na koje ona nije želela da mu odgovori.

I u narednim storijima ona je nastavila da kači jako dugačke poruke koje joj je Car slao, želeći da stupi u komunikaciju sa njom, ali pod uslovom da za to ne sazna javnost.

Filip je u porukama takođe govorio Dalili da je čuo jako loše stvari za nju, povoodm njenih putovanja, ali i veze sa Lukom Nikolićem i Gringom.

Međutim, Dalila se nije zaustavila, pa je svaku poruku koju je dobila od Cara plasirala na svoj stori, kao i pokajanje koje je usledilo jutro nakon istih, pod opravdanjem da je tu noć malo više popio.

Na poslednjih fotografiji vidi se da je Dalila Caru odgovorila na poruku i potvrdila da će njegove poruke ostati između njih dvoje, ali da zaboravi na nju i njen brtoj telefona.

Nakon što je sve obelodanila Dalila se obratila svojim pratiocima na Instagramu.

Nisam ovo zaista želela da radim, ali ne mogu svako jutro da dobijam stotinu poziva! Mislila sam da će stati i da će imati meru s obzirom da je zvao jer je kao zabrinut ”šta se dešava u mojoj vezi, u kojoj sam bila u to vreme”, jer eto igrom slučaja on je saznao kako je meni loše i kako se meni dešavaju ružne stvari, pa da on mene ”posavetuje” kao ”prijatelj”… Prosvetli ili šta već… Takođe, imam ceo razgovor (ponavaljam – jer nisam budala) i znam sa kim imam posla! Bože, baci ciglu i budi precizan! Neka sačuva ovo ko želi da sačuva, sada idem da spavam, a kada ustanem sve ovo brišem jer mi ne pada na pamet da mi ovakav bolid bude na storiju duže od 24 sata. Ne ćutim više nikome! Niti želim da prikrivam smećarske poteze! A sada neka izvoli i neka kači sve što ima, istine se nikada nisam plašila, kao ni debila do 130-140-150 kilograma!

pink.rs