Početna Showbiz “ZORANNAH JE OD MOG MATEA DOBILA ROLEKS!” Progovorio hrvatski biznismen o vezi...

“ZORANNAH JE OD MOG MATEA DOBILA ROLEKS!” Progovorio hrvatski biznismen o vezi blogerke i svog sina! Isplivali svi šok detalji

Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, oduvek je krila svoje partnere kao zmija noge. Međutim, pre tri godine ona je, nakon što su se u javnosti pojavile zajedničke fotografije s Mateom Šarićem, definitivno odlučila da prizna vezu sa sinom hrvatskog biznismena.

Mateo, koji je vlasnik jednog od najpopularnijih klubova u Zagrebu, gde su redovno nastupali i naši estradnjaci, bio je u vezi sa Zoranom nekoliko meseci, a do njihovog raskida je navodno došlo zbog toga što ga je blogerka prevarila sa teniserom Damirom Džumhurom.

U razgovoru za Kurir, Mateov otac Marijan Šarić, koji je u žižu naše javnosti došao zbog svoje veze sa Ivom Grgurić, otkrio nam je detalje veze svog sina s Jovanovićevom, a iz koje je ona izašla sa skupocenim satom marke “roleks”.

– Sećam se ja te Zorane dobro. Ona je bila s mojim sinom u Zagrebu. Tu su se najčešće viđali. Dolazila je stalno, kupio joj je i “roleks” neki. Puno bih toga imao da kažem. Prefarbana je i ona dosta. Jednom sam ih sreo u kafiću, došao sam nakratko i pozdravio ih, pa se vratio za svoj sto. Zgodna je bila cura na prvi pogled, okej je. Nisam ja nešto tu puno pričao s njom. Meni je svejedno ko će mi biti snajka, koju moj sin izabere, meni je dobra. Bez obzira na nacionalnost i veru – ispričao nam je Marijan.

Podsetimo, Zorannah je potvrdila vezu s Mateom kada se on pojavio na proslavi njenog 29. rođendana u Beogradu, a pre toga se samo nagađalo zašto je blogerka toliko često bila u Zagrebu.

Kurir.rs/A.P.