Početna Showbiz Sanja Marinković konačno otkrila: Baš zbog toga sam se razvela od bivšeg...

Sanja Marinković konačno otkrila: Baš zbog toga sam se razvela od bivšeg muža, jednostavno ne pristajem…

Da se udala Sanja Marinković saznali smo tek kada je sve bilo gotovo, a zanimljiv je podatak da je sudbonosno „da“ izgovorila u limuzini, na putu od stana do aerodroma, odakle je sa suprugom Aleksandrom Uhrinom otputovala na medeni mjesec u Pariz.

Kumovi su im bili rođena braća ‒ Sanji Bojan Marinković, a Aleksandru Dušan Uhrin. Vjenčanju na točkovima prisustvovale su i njihove supruge, kao i trogodišnji Strahinja Uhrin.

Umjesto da prošle godine proslave deceniju ljubavi, oni su se razveli i odlučili su da nastave odvojenim putevima.

O razlozima prekida braka sa Aleksandrom Uhrinom Sanja nije željela da priča mnogo u medijima napominjući da odluku nije donijela preko noći. Njih dvoje su dugo posjećivali terapeuta pokušavajući da spasu bračnu zajednicu, ali kada su uvidjeli da to nije moguće, uslijedio je razvod.

‒ Meni je najvažnije da gospodin nema kompleks nadmjenosti, neuspjeha, nemanja i onda je sve lako. Ponekad je poželjnije da bude potpuno smiješan, nego potpuno dosadan. Mada, možda je i najbitnije da je hrabar, jer je to znak da ga krasi samopouzdanje. Jednostavno, ne pristajem na život udvoje po svaku cijenu, bez ljubavi, strasti i nježnosti ne može. Upravo zbog nedostatka topline sam se i rastala od bivšeg muža. Možda sam emotivno nezrela, ali znam da ne želim da mi razum ućutka srce onom čuvenom rečenicom „Nije pametno“ ‒ konačno je priznala Sanja za „Story“.

Izvor: Hello