Početna Showbiz CIJELI BALKAN JE ZNA KAO EMINU JAHOVIĆ, ALI TO JOJ NIJE PRAVO...

CIJELI BALKAN JE ZNA KAO EMINU JAHOVIĆ, ALI TO JOJ NIJE PRAVO IME! Evo šta joj piše u ličnoj karti, zanijemićete kad čujete

Toliko je već dugo na domaćoj javnoj sceni, da verovatno ne biste ni pomislili da pravo ime Emine Jahović nije upravo ono koje tako dobro svi znamo.

Međutim, dok jeste vrlo slično, poznata pevačica ipak ga je malo modifikovala za javnu upotrebu, dok je ono koje joj i danas stoji u ličnim dokumentima samo u njima i ostalo. Pevačica je na scenu stupila pre više od dvadeset godina, a tada se vodila rezonom da joj ime bude nešto bliskije sceni i poslu kojim je tada odlučila da se bavi.

Pravo ime Emine Jahović je prelepo, ali je kao dvadesetogodišnja devojka iz Novog Pazara želela da ga prilagodi svojoj karijeri koju je tada počinjala. Ona se, naime, zove Emilija Jahović dok joj u ličnij karti danas stoji Emilija Emina Jahović. Ime po kojem je svi znamo rešila je da koristi javno, dok je ovo originalno, koje je dobila po rođenju, sakrila od javne scene.

Pravo ime Emine Jahović, kako je smatrala, nije bilo ni važno njenoj publici a kao Emina je započela karijeru koja će se pokazati kao prilično velika pa je već od ranih dana nizala mnoge hitove.

kurir.rs/story.rs