Početna Vijesti Tei Tairović dečko iskeširao 17.000 eura kako bi izbjegla zabranu ulaska u...

Tei Tairović dečko iskeširao 17.000 eura kako bi izbjegla zabranu ulaska u Njemačku, a evo šta se o njemu zna

Tea Tairović je izbjegla dugoročnu zabranu ulaska u Njemačku zbog incidenta na aerodromu koji se nedavno odvio – zbog privođenja usljed posjedovanja velike količine novca.

Za to je, inače, prema navodima pojedinih medija zaslužan njen dečko kog strogo krije od očiju javnosti a koji je, navodi se dalje, iskeširao 17.000 eura samo da ona ne završi na listi osoba kojima je zabranjen ulaz u ovu državu.

Za njega je, kažu, ovo bila sitnica s obzirom na to da zarađuje mnogo više.

– Kod Tairovićeve su na aerodromu ustanovili da je provela više od 90 dana na posjedu zemalja sa Šengen liste, a to za turiste nije dozvoljeno. Pošto su joj našli veliku količinu novca, a dozvoljeno je da se iz zemlje u zemlju u okviru EU prenese do 10.000 eura, to se smatralo dijelom koje se povezuje s terorizmom. Kad je shvatila da dobija zabranu, Tea je odmah morala da rješava to pitanje, s obzirom na to da najviše nastupa po dijaspori – počeo je insajder, piše „Republika”, a on je nastavio o tome kako je izvjesni momak brzo ponudio da joj riješi ovaj problem.

Šta se zna o dečku Tee Tairović?

– Tei je dečko rekao da će on da plati sve. Mnogi pričaju da je u pitanju krimos koji pliva u parama i da je za njega ovaj trošak smiješan. Ona nikad ne otkriva o kome se radi, čuva vezu u tajnosti, ali je prihvatila pomoć dečka jer ne stiže sama da se bavi pitanjem zabrane. Non-stop tezgari i nema vremena za to – tvrdi izvor za pomenute medije.

Navodno, samo usluge advokata koji mora da učestvuje u ovom slučaju pjevačicu će da koštaju 12.000 eura.

– Njima će troškovi na kraju da budu i veći od 17.000 evra, ali spremni su da daju mnogo više. Ako se ukine zabrana Tea nastavlja, nesmetano može da radi, tako da se trudi da se cijela situacija što prije riješi – objasnio je sagovornik.

Izvor: 24sedam.rs