Početna Vijesti Ovo je Boris koji je poginuo sa svojom djevojkom: Potresne riječi oca...

Ovo je Boris koji je poginuo sa svojom djevojkom: Potresne riječi oca mladog motocikliste tjeraju suze na oči

Boris Majorski (18) iz Stare Pazove i njegova djevojka Dejana Neralić (17) iz Golubinaca poginuli su u utorak popodne na putu Novi Sad – Inđija kod Beške, kada su motorom išli ka Vrdničkoj kuli!

Podsjetimo, njih dvoje su se nalazili na motoru kada ih je “mercedesom” pokosio Slobodan B. (83) iz Krčedina. Boris je bio za upravljačem motora, a Dejana je bila suvozač. Vladimir Majorski, otac stradalog Borisa, kaže da su se on i Dejana mnogo voljeli.

– Krenuli su na taj izlet, u neko etno -selo kod Novog Sada, a na petlji je izletio automobil, udario ih, na mjestu su ostali mrtvi. Boris je vozio motor dvije-tri godine, nije mu prvi put da je sjeo za volan – rekao je uplakani otac Vladimir i nastavio:

– Takvu ljubav nikada nisam vidio, mnogo su se voljeli, to je bilo nešto nevjerovatno. Sahranićemo ih zajedno u petak u 14 časova na staropazovačkom groblju. Počivaće zajedno, da se ne razdvajaju ni na onom svijetu – ispričao je za Kurir Majorski, inače vlasnik pogrebnog preduzeća.

Podsjetimo, do nesreće je došlo u utorak oko 17.20 sati kada, kako se sumnja, automobil “mercedes” nije ustupio prvenstvo prolaza motociklu sa dvoje mladih.

– Osumnjičenom vozaču automobila Slobodanu B. je određeno zadržavanje do 48 sati. Iako se u pojavila informacija da je on vozio sa isteklom vozačkom dozvolom, ispostavilo se da to nije tačno. Naime, Slobodan B. je kod sebe imao stranu vozačku dozvolu, koja je važeća i koja važi i u Srbiji, tako da je bio regularan učesnik u saobraćaju – objašnjava izvor Kurira.

Izvor: Kurir