Početna Rijaliti DEJAN OTKRIO NOVE DETALJE IZ BOLNICE O ALEKSANDRINOM STANJU! Progovorio o posjeti...

DEJAN OTKRIO NOVE DETALJE IZ BOLNICE O ALEKSANDRINOM STANJU! Progovorio o posjeti i razgovoru sa produkcijom

Aleksandra Nikolić u ponedeljak je operisana po hitnom postupku, nakon što se par dana žalila na bolove u grudima. Produkcija joj je odmah obezbedila potrebnu lekarsku pomoć, a doktor je zaključio da hitno mora da se izvrši intervencija.

Aleksandri su izvađeni stari implanti i stavljeni su joj novi. Njen dečko, Dejan Dragojević, obavestio je fanove da je operacija uspešno prošla i da se Aleksandra sada oporavlja. Otkrio je da će njegova izabranica par dana biti u bolnici, a da će zatim biti prebačena u apartman koji joj je obezbedila produkcija. Dejan se pojavio na jednom događaju u prestonici, a novinare je zanimalo kakva saznanja ima o Aleksandri sada dva dana nakon operacije i da li za njega ova situacija stresna.

– Pod stresom sam zbog Aleksandrinog zdravstvenog stanja, ali što se tiče rijalitija kao rijalitija, nisam pod stresom – rekao je Dejan, a zatim su ga novinari upitali da li je dobio konačno neke informacije o Aleksandrinom stanju:

– Ne. Nemam nikakve informacije osim da je sve prošlo kako treba, da je doktor zadovoljan kako je prošla operacija. Ja jedva čekam da vidim – rekao je Dragojević, a onda je otkrio da li ju je posetio u bolnici:

– Ne. Nemam pravo na posetu. Nisam je posetio ja, nisu je posetili ni njena majka ni sestra. Nije dozvoljeno – rekao je Dejan, a novinare je zanimalo da li je kontaktirao nekoga iz produkcije.

– Ja sam zvao, ali neću da dosađujem. Ako su mi ljudi rekli da ne može poseta, onda ne može poseta. Da tražim nešto preko ili da smaram… Možda će se ukazati prilika kada izađe iz bolnice i ode u apartman. Ne znam da li je prešla u apartman, pozvaću sutra – odgovorio je Dejan, a zatim su ga upitali da li je Aleksandra sada povećala grudi:

– Mislim da nije. U rijalitiju je govorila da će ih smanjiti i da će staviti drugi silikon. To je ono što znam i što mogu da vam kažem – rekao je pobednik “Zadruge 5”.

Šta je Dejan rekao o ulasku u Zadrugu, o Aleksandrinim povezivanjima sa Bilalom i čuvenoj čokokadici, saznajte u video prilogu u nastavku:

srbijadanas.rs