Početna Rijaliti OPERACIJA JE ZAVRŠENA! Evo kakvo je stanje Aleksandre Nikolić i gdje se...

OPERACIJA JE ZAVRŠENA! Evo kakvo je stanje Aleksandre Nikolić i gdje se nalazi

Aleksandra Nikolić nekoliko dana je trpjela jake bolove u grudima. Produkcija je odmah reagovala i ukazala zadrugarki ljekarsku pomoć.

Aleksandra je otišla kod doktora, a on je ustanovio da mora da operiše grudi po hitnom postupku. Aleksandra je jučer napustila “Zadrugu” i otišla je u bolnicu kako bi bila izvedena intervencija.

Njen dečko, Dejan Dragojević, bio je zabrinut kako će ovaj zahvat proći. Sada se ogasio na Aleksandrinom Instagram profilu i otkrio je da je njena operacija završena, kao i kako se zadrugarka sada osjeća.

– Operacija je uspješno završena. Aleksandra se probudila. Sve je prošlo onako kako treba, sve je u najboljem redu. Nemojte da se sekirate, sve je okej, hvala Bogu – rekao je Dejan.

Podsjećamo, Dejan je jutros objavio video na Jutjubu u kom je objasnio šta se dešava sa Aleksandrom.

– Na ultrazvuku su joj rekli da je operacija hitno zakazana za danas, 17. oktobar, silikon nije pukao, valjda se izlizao pa je bole ta tkiva, ne znam ni ja tačno, ali ozbiljna je stvar. Operacija traje 3 sata, biće u totalnoj anesteziji i ona se toga najviše i plaši. Prenoći će u bolnici jednu ili dvije noći, poslije toga ide u apartman gdje će imati sve obezbjeđeno. Na previjanje će ići na svaka dva, tri dana, i nosiće drenove – rekao je Dejan, piše Srbija danas.

haber.ba