Početna Rijaliti Dejan Dragojević ulazi u Zadrugu: Ugovara basnosnovni honorar, produkcija ima jedan uslov,...

Dejan Dragojević ulazi u Zadrugu: Ugovara basnosnovni honorar, produkcija ima jedan uslov, a ovo je njegov!

Dejan Dragojević uskoro bi navodno mogao ponovo da postane stanovnik Bijele kuće. Pobjednik Zadruge 5 posljednjih dana je u pregovorima sa produkcijom popularnog rijalitija i na korak je da potpiše ugovor.

Kako je izvor blizak produkciji ispričao, Dragojević će u Zadrugu ući kao gost i neće moći da se takmiči za glavnu nagradu, ali će svoj boravak u Bijeloj kući debelo naplatiti. Otkako je Aleksandra ušla u Zadrugu 6, Dejan konstantno prati rijaliti kao i njeno ponašanje sa drugim zadrugarima. Iako joj je u velikoj mjeri podrška napolju i brani svaki njen nepromišljeni potez, sve teže mu pada da gleda svoju djevojku dok prolazi kroz teške trenutke. Žestoke svađe i prozivke sa Kristijanom Golubovićem na samom ulasku teško su mu pale, a posljednjih dana njeni sukobi sa Miljanom i Bilalom natjerali su ga da razmisli o ponovnom ulasku – ispričao je izvor za Alo i dodao da je Dejan u pregovorima sa produkcijom da što prije uđe u Zadrugu.

– Ukoliko se bude odlučio da se ponovo useli u “Bijelu kuću”, Dejan bi mogao da bude bogatiji za 50.000 eura. Njegov boravak bi bio vremenski ograničen i ne bi mogao da se takmči sa ostalim cimerima za glavnu nagradu. Sa jedne strane, dvoumi se oko ulaska jer osjeća veliko opterećenje budući da se u prethodnoj sezoni potpuno psihički iscrpio. Sa druge strane, teško mu je da gleda Aleksandru koja plače svaki dan – kaže izvor, i dodaje da ga jedino želja da pomogne Aleksandri motiviše da razmisli o ponudi.

– Iako je vjerovao da će Aleksandra moći sama da izgura celu Zadrugu, realnost je drugačija. Aleks je osjetljivija kada je sama i teško joj je kada je svi napadaju. Pred ulazak u Zadrugu, Dejan ju je posavjetovao da nikome ne ostane dužna u raspravi i da nikada ne dozvoli da je zadrugari vrijeđaju. Aleksandri to ne polazi za rukom i samo je pitanje dana kada će Dejan doći da je spase – rekao je izvor na kraju.

ekskluziva.ba