Početna Rijaliti ĆERTIĆA NAPOLJU NAPADAJU SA SVIH STRANA – sada se oglasio i njegov...

ĆERTIĆA NAPOLJU NAPADAJU SA SVIH STRANA – sada se oglasio i njegov otac: “Čovjek nije normalan”

Pjevač narodne muzike Miloš Bojanić oglasio se za Pink.rs povodom novog verbalnog obračuna svog sina Mikice Bojanića i njegovog ljutog neprijatelja u “Zadruzi”, kaskadera Uroša Ćertića.

Njih dvojica su obnovili stari sukob tokom današnje podjele budžeta u Bijeloj kući. Ćertić, ovonedjeljni vođa, dao je najmanji budžet Mikici, a potom mu ponovo žestoko opsovao oca Miloša, koji je zgrožen Uroševim ponašanjem, piše Srbija danas.

Šta na to da kažem?! Čovjek nije normalan! Da sam mu ja sad tamo, rekao bih mu: “Slušaju te ljudi, ja nisam rođen u Beogradu u porodilištu, već na selu, čuvao sam ovce”. Zasvirao bih malo frulu i rekao mu: “Evo gdje sam ja, a gdje si ti, a rođen si u Beogradu”. Na svoj način, bez psovanja, bih ga postavio na mjesto – kaže za Pink.rs Miloš Bojanić i dodaje:

On je propali kaskader, pao je s konja! Ja sam pao s motora kada sam bio mali, ali nemam posljedice, a on, kao kaskader, ima posljedice od pada s konja. Drugo, ja sam rođen na selu, čuvao sam ovce, krave, konje… Rođen sam na slami, on u porodilištu u Beogradu… Gdje sam ja, a gdje je on? Tu je početak i kraj priče.

Poznato zdravstveno stanje Uroša Ćertića: Nakon tuče sa Bugarinom i Kristijanom, završio u bolnici!

Miloš se osvrnuo i na Uroševe prozivke da se on i njegov sin diče roleksom, a nigdje ih nije bilo kada je bilo potrebno donirati respiratore bolnicama, tokom kovida.

Respiratore je nabavio naš predsjednik, sjetite se da su jedino državnici mogli doći do respiratora, a ne mi, pjevači. Nisam ja, ali ljudi iz moje branše su ostali na dvije godine bez parčeta hljeba, šta je trebalo da rade?! To je logično.

Uroša Ćertića policija izvodi iz Zadruge: Otkrivamo zbog čega mu prijeti robija!

Ćertić često proziva Mikicu da je “seljak iz Slankamena”, koji radi kao kamiondžija u Americi, na šta je takođe Miloš imao komentar.

Kakve veze Slankamen ima s Novim Sadom?! Uroš govori samo o sebi, ne narušava ni u jednoj sekundi ni moj, ni Mikičin ugled. Ne znam što ga boli Mikičin roleks, vjerovatno ništa nije napravio od svoje propale karijere. Uroš je rođen u Beogradu, nosi sve firmirano… Mi se oblačimo u kineskim radnjama, ima jako finih stvari i nama ne smetaju što su “falš”, ali nam zato automobili i satovi nisu “falš”.

 

haber.ba