Početna Showbiz Bivši muž Slavice Ćukteraš propao poslije razvoda, sijeda kosa i bore: Ovako...

Bivši muž Slavice Ćukteraš propao poslije razvoda, sijeda kosa i bore: Ovako danas izgleda Vlada Avramov!

Bivši muž Slavice Ćukteraš i pored veoma uspješne fudbalske karijere kao i braka sa pjevačicom čija je popularnost neupitna, u javnosti nikada nije volio da se eksponira te je za mnoge proslavljeni golman Vlada Avramov, prava misterija, a tek ponešto o njemu moglo se čuti iz intervjua koje je pjevačica davala, kao i sa sportskih stranica.

Ne tako aktivan na društvenim mrežama, kada objavi nešto to su uglavnom podsjećanja na dane njegove blistave karijere, a tek nedavno osvanula je u javnosti fotografija skorijeg datuma koja svjedoči da je dobio i po koju sijedu.

Ipak, mnogi se slažu da sportista i sada, kada je zagazio u četrdesete izgleda odlično, a pojedinosti o njegovom privatnom životu nakon razvoda, nepoznanica su.

Ono što je poznato, jeste da su se Slavica i Vlada vjenčali 2016., iste godine dobili su i kćerku Viktoriju, a pjevačica se nije libila da zbog porodice, karijeru stavi u drugi plan. Zbog braka sa golmanom, koji je u to vrijeme imao angažmane u inostranstvu, Slavica je nekoliko godina živjela van Srbije, u Dubaiju i u Japanu.

U to vrijeme, spekulisalo se kako je do razvoda došlo jer je bivši muž Slavice Ćukteraš njoj navodno branio da se vrati svojoj velikoj ljubavi, muzici i nastupima, međutim nekadašnji bračni par nije komentarisao ove navode.

– Emocije su nestale, najbitnije da smo ostali u odličnim odnosima i da Viktorija ne osjeća ništa, zna samo da mama i tata žive odvojeno, ne fali joj ljubavi. Bolje dobar razvod nego loš brak, to je istina – rekla je Slavica jednom prilikom o njihovom odnosu.

eksluziva.ba