Početna Rijaliti ‘NEĆU DA GA SAVJETUJEM…’ Dalila sigurna da Dejan bezuspješno opravdava Aleksandrino ponašanje,...

‘NEĆU DA GA SAVJETUJEM…’ Dalila sigurna da Dejan bezuspješno opravdava Aleksandrino ponašanje, poručila mu da pravi istu grešku (VIDEO)

Žestoko!

Dalila Dragojević komentarisala je u emisiji “Izbacivanje” priče da Aleksandra Nikolić nju kopira, pa progovorila o Dejanu Dragojeviću i zaštiti koju pruža Aleks.

Bilo je poređenje, ali stajlinzi i to uzelo je maha. Ona me ne interesuje, ovde sam da komentarišem kao stari rijaliti učesnik. Ja samo mogu da tvrdim da je sa Bilalom skrenula temu sa Zvezdana, šta će dalje da bude to ćemo da vidimo. Videla sam video “Draga Saveta” tu se dosta videlo. Ja da sam na nekim pozicijama na kojima nisam ne bih to podržala i za mene bi to bio vid prevare, ali dobro. Za mene to jeste ljubavna priča, ne znam da li beži ona ili Zvezdan. Bilal je koleteralna šteta. Zašto bi on očekivao poklon za rođendan? Ona je zauzeta – pričala je Dalila.

I on je – dodala je Dušica Jakovljević.

I on? Onda ima razloga zašto se prekrivaju. Dosta sam se pozabavila Aleksandrom. Maja nema lepo mišljenje o meni, čula sam da me je spomenula i da je rekla da Aleksandra ne može da se poredi sa mnom. Ja jesam hrabro priznala neke stvari. Nisam imala šta da kamufliram zbog 30 zadrugara, kad ceo cvet vidi šta se dešava. Smešno je kriti te stvari. Ona pokušava da kamuflira neke stvari, a priča u šiframa. Imala sam ih i ja, pa se razvlačilo 10 meseci. Mislim da se dešava dosta stvari, a ljudi koji napolju pokušavaju da opravdaju nešto, mogu da kažem da čine iste greške kao što su činili u prethodnim sezoana. On je pokušao da odbrani, iako je znao šta se dešava, hteo je da zaštiti od napada. Ovaj put čini istu grešku, ja nisam neko ko će njega da savetuje jer sam uradila šta sam uradila. Mislim da će klupko da se odmota i da će sve doći na svoje. Ja više nikad ne bih bila u toj poziciji. Zamisli uđem i kažem: “Snajka, došla sam da te podržim u nedelima”. Neće to doživeti, nema još ni favorita – nastavila je Dalila.

pink.rs