Početna Rijaliti Luna obradovala sve prelijepim vijestima: Pjevačica otkrila kada stiže prinova, pa objelodanila...

Luna obradovala sve prelijepim vijestima: Pjevačica otkrila kada stiže prinova, pa objelodanila Gagijevu dugo čuvanu tajnu!

Luna Đogani je odmah nakon povratka iz Amerike progovorila o svom putovanju o kome je maštala cijeli život, ali i planovima za budućnost i tome da li uskoro stiže prinova u porodici Đogani.

Bivša zadrugarka je na početku razgovora, otkrila je kako je bilo na putovanju o kome je maštala cijeli život i šta joj se najviše dopalo u Americi.

– Mogu reći da mi je put jako prijao, bili smo 12 dana. Bili smo u tri grada i svaki grad ima nešto svoje. Oduvijek me je privlačilo da vidim to gdje se snimaju filmovi, da vidim te ulice, cijeli život me je to privlačilo. Amerika je svijet za sebe, ono treba doživjeti.

Luna je otkrila detalje šopinga sa putovanja iz snova i priznala kome je najviše poklona donijela, ali i čime je obradovala sebe.

– Krenuli smo sa dva velika kofera, vratili smo se sa šest. Da sam mogla još da ponesem, vrlo rado bih. Kupovali smo sve za Miju. U Njujuroku mi je bilo najljepše jer je sve slično Beogradu. Vjerovali ili ne, jeftinije je nego kod nas, a prodavnica ima mnogo čak i one za koje nisam ni znala da postoje. Kupovala sam svima koje volim, ali i sebi sam kupila ozbiljne komade garderobe.

Marko Miljković slavi 39. rođendan u Las Vegasu: Luna mu pripremila iznenađenje, torta specijalno za njega, poslala mu ovu poruku!

Luna je otkrila i kako je podnijela razdvojenost od svoje mezimice Mije, ali i priznala ko je bio zadužen za čuvanje.

– Plašila sam se kako ću da podnesem, nikada se toliko nismo razdvajale. Bilo mi je teško, ali nisam bila toliko tužna koliko sam mislila da ću da budem. Uživala je sa mojom mamom, ali i tatom. Zahtijevala sam da mi se svaki dan šalju slike, da vidim svaki segment dana. Kada smo se srele, bila je u šoku kada nas je vidjela. Nije htjela da nas pusti poslije tri dana.

Ona je otkrila razlog svoje sreće, ali i koje su joj želje kada je njena porodica u pitanju i priznala čemu se nada u skorije vrijeme.

– Mnogo me je promijenilo na bolje. Moramo nekada da pustimo da nas život vodi tamo gdje treba. Danas sam srećna, nije ništa ljepše moglo da mi se desi od ovoga što sam postala majka. Hvala Bogu na svemu. Priželjkujem drugo dijete i željela bih sada jednog sina, ako bih mogla da biram. Svi kažu da su sva muška djeca ‘mamini sinovi’ i to me mnogo zanima.

Luna je dala svoj sud o vječitoj dilemi, da li bivša ljubav može da bude buduća, te je sa osmijehom na licu progovorila o svojoj priči sa sadašnjim suprugom.

– Ako tako gledamo, meni je Marko bio i bivši i budući. Bili smo neko vrijeme u raskidu, pa smo se pomirili. Da mi je neko rekao, nikada mu ne bih vjerovala da ćemo danas biti srećni, da imamo dijete i da smo stekli sve što jesmo. A tek ćemo stvarati i tek će se dešavati svašta.

Nakon porodičnog života, priznala je i da li publika može ponovo da je očekuje na estradnom nebu.

– Ne mogu da kažem da nije moguće, jer sam dobila nekoliko dobrih pjesama, ali još ne razmišljam u tom pravcu. Vidjećemo, polako.

Na samom kraju, progovorila je o tatinoj bivšoj ljubavi sa ženom koja je danas jedna od najbogatijih na svijetu.

– Ne voli od meni da govori mnogo o tome, jer sam mu kćerka. Svjesna sam da je on bio ozbiljan šmeker, a za tu djevojku sam skoro saznala. Rekao mi je da je bio sa tom Aleksandrom Meličenko, ali mi nije govorio o detaljima. Niti mnogo pitam niti on mnogo govori, to je bilo baš davno.

ekskluziva.ba